Lansat la inceputul lunii ianuarie 2021, Samsung Galaxy A02s surprinde cu o serie de performante interesante, incadrandu-se totusi in gama telefoanelor de buget. Smartphone-ul te surprinde atat la capitolul foto, cat si la autonomie, iar design-ul este unul tineresc, interesant. Despre fiecare vom vorbi in detaliu in paragrafele urmatoare.

1. Ecran imersiv

Samsung A02s te invita sa urmaresti tot ceea ce te inspira – filme, seriale, videoclipuri, jocuri – toate pe un ecran generos, tip Infinity-V, cu diagonala de 6.5″ si tehnologie HD+. Redarea va fi luminoasa si culorile vii, iar efectele vizuale vor rula natural si fara intreruperi.

Galaxy A02s ecran

2. Design ingenios

Galaxy A02s vine cu un design simplificat, dar atractiv, ce ii scoate in evidenta curbele rafinate. Spatele este realizat din plastic tare, conceput astfel incat sa nu pastreze urmele de amprente. In plus, design-ul cu linii geometrice ii dau o alura moderna, mata, perfecta pentru utilizare indelungata.

Pentru a-ti oferi o paleta cat mai larga de posibilitati, integreaza un slot pentru doua cartele SIM + un card MicroSD, astfel ca nu trebuie sa alegi intre cea de-a doua cartela sau memoria suplimentara pentru fotografiile tale preferate.

3. Fotografii reusite

Iata ca si la capitolul foto are un as in maneca. Fiind un telefon de buget, si camera a trebuit adaptata pentru a oferi maxim de performanta fara a suplimenta costul. De aceea, cei de la Samsung au integrat in Galaxy A02s o camera cu un senzor principal de 13MP, ce surprinde cadrele prin obiectivul sau tip Ultra Wide.

Galaxy A02s - camera Alaturi de acesta, au integrat o camera de profunzime de 2MP pentru focalizare personalizata, dar si o camera Macro pentru detalii surprinzatoare. Si la capitolul selfie se pricepe, datorita camerei de 5MP si a functiei Live Focus, ce pune accentul pe chipul tau, estompand fundalul.

4. Baterie generoasa

Pentru a face fata tuturor provocarilor pe care le intalnesti zi de zi, ai nevoie de un telefon care sa tina pasul cu tine. Galaxy A02s integreaza o baterie de 5000mAh, pregatita sa iti ofere mai mult de o zi de navigare la nivel uzual, cu o singura incarcare. Mai mult de atat, poate fi incarcata rapid cu un incarcator de 15W, prin tehnologia Adaptive Fast Charging.

Galaxy A02s - baterie

5. Interfata inteligenta

Hai sa vorbim putin si despre interfata lui Galaxy A02s, pentru ca va fi ghidul tau in utilizare in fiecare clipa. Acesta vine cu One UI Core, ce te ajuta sa iti concentrezi atentia asupra continutului care conteaza. Pentru utilizare confortabila in intuneric, poti folosi modul Dark, ce va fi mult mai usor de suportat pentru privire. Mai mult de atat, componentele hardware si software lucreaza impreuna, pentru a-ti oferi viteza de rulare optima in orice iti planifici sa faci.

Galaxy A02s - interfataPentru ca vorbeam despre buget, nu trebuie sa uiti ca Galaxy A02s vine cu un pret smart atat in varianta de culoare black, cat si pe white.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook