Odata cu aparitia si dezvoltarea telefoanelor mobile au aparut si o multime de accesorii. Fie ca sunt dedicate sau sunt universale, pe langa protectia oferita, unele au devenit un must-have, o modalitate de a ne spori confortul si conectivitatea.

Iata mai jos cateva accesorii care aduc un plus de confort atunci cand avem un smartphone.

Boxa Bluetooth stereo Xqisit XQS10

1Poza xquisit

Este un difuzor compact, cu o claritate exceptionala datorita faptului ca are puterea muzicala de 6W si sunet stereo HD. Calitatea premium a sunetului este sustinuta de asemenea de un subwoofer pasiv, pentru a imbunatati experienta muzicala.

Microfonul incorporat permite efectuarea de conversatii cu cei dragi prin functia hands-free.

Este echipat cu functia Bluetooth V3, respectiv cu iesire de 3,5 mm line-in audio, pentru dispozitivele non-Bluetooth.

Boxa poate fi sincronizata cu dispozitive care beneficiaza de functia Bluetooth incepand cu V3. Pornirea si/sau oprirea se realizeaza prin apasarea butonului principal timp de 3-4 secunde, iar reglarea volumului este posibila cu ajutorul celor doua butoane + si – .

buton TPG

Action camera STK Explorer WiFi 1080p HD

2Poza STK Explorer action camera 1080p

Cu aceasta camera de actiune avem posibilitatea sa inregistram drumetiile si aventurile noastre in orice moment. Cantareste doar 58g, asa ca nu trebuie sa ne facem griji pentru transportul sau, indiferent de locul in care ne aventuram.

Cu ajutorul accesoriilor din pachet camera se poate monta atat pe ghidonul bicicletei, cat si pe casca de protectie, chiar daca pedalam, coboram partia la schi, zburam cu parapanta sau filmam sub apa pana la o adancime de 30 m.

O putem seta pentru inregistrarea videoHD la rezolutia de 1080p sau pentru a imortaliza doar imagini la rezolutia de 12MP, alegand una dintre variantele cadru unic, temporizat sau continuu.

Inregistrarile se pot transfera si/sau vizualiza prin Wi-Fi catre dispozitivele compatibile, instaland pe acestea aplicatia dedicata din Magazin Play sau Apple Store. Pornirea/oprirea unei inregistrari sau declansarea unei fotografii poate fi comandata si de pe dispozitivul  cu care s-a sincronizat camera.

Pentru protectie si comoditate, action camera STK explorer WiFi vine ambalata intr-o geanta compacta si comoda.

buton TPG

Smart LED Mipow Playbulb lite edition Bluetooth, cu difuzor

3Poza Smartled

Cu becul Playbulb lite, avem posibilitatea sa ascultam muzica preferata la o lumina ambientala foarte placuta. Este un difuzor incorporat intr-un bec compatibil cu dulii de tip E26/E27, cu o claritate exceptionala a sunetului, redand cu o putere muzicala de 3W.

Se poate utiliza atat acasa sau la birou, cat si in baruri sau cafenele, in special in separeele acestora – ocazie in care clientii pot asculta muzica preferata direct de pe dispozitivele personale. De pe acelasi dispozitiv se poate transmite muzica pe mai multe Smart LED-uri Mipow Playbulb, acestea nu trebuie decat sa fie conectate in duliile compatibile.

Accesoriul poate fi sincronizat cu orice dispozitiv care are functia Bluetooth v3.0 sau mai noua. Atat pornirea sau oprirea dispozitivului, cat si reglarea volumului  se realizeaza prin aplicatia dedicata, care se instaleaza pe device-ul compatibil.

buton TPG

 

Casti stereo Bluetooth Samsung Gear Circle SM-R130

4Poza Casti bluetoot samsung Gear Circle

Aceste casti sunt special create pentru a sta cat mai confortabil in jurul gatului.

Odata conectate la smartphone, pentru a asculta muzica sau a raspunde la un apel, nu trebuie decat sa detasam partile magnetice. Datorita acestui design, nu mai ajungem in situatia in care trebuie sa descalcim fire.

Daca ascultam muzica si dorim sa intrerupem auditia, este suficent sa lipim partile magnetice. Nu mai trebuie sa punem pauza folosind smartphone-ul.

Prin utilizarea functiei Text-To-Speech vom primi alerte vocale cu privire la mesaje sau alte notificari, in functie de aplicatiile pe care le avem selectate. Chiar si atunci cand suntem apelati, castile ne anunta printr-o vibrare usoara, iar astfel avem siguranta ca nu pierdem niciun apel.

buton TPG

Stand muzical Avantree Standola Bluetooth NFC black

5Poza Stand muzical

Acest dispozitiv poate fi conectat foarte usor la tablete si/sau smartphone-uri prin tehnologia Bluetooth si NFC. Pe langa functia de stand, permite si redarea sunetului prin cele doua minidifuzoare de exceptie.  Mi se pare foarte util, mai ales daca tableta sau smartphone-ul reda sunetul la o calitate mai redusa.

Standul vine pliat, astfel incat sa ocupe un spatiu cat mai mic atunci cand dorim sa il transportam.

Cele doua minidifuzoare cu diagonala de 30 mm, au o putere de 2 x 2,5W, sustinute de subwoofer pasiv care imbunatateste calitatea sunetului. Datorita acumulatorului de 850mAh, se poate reda sunetul pana la 6 ore, iar timpul de incarcare este de 4 ore.

Pe partea laterala se afla butoanele pornire/oprire si intrarea auxiliara de 3,5 mm, astfel incat sa se poata conecta si cu dispozitive care nu au functia Bluetooth. Pe aceeasi parte se afla si mufa de incarcare microUSB. Dispozitivele care suporta NFC nu trebuie decat sa se atinga de partea superioara a standului.

buton TPG

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook