Cele mai noi smartphone-uri de pe piata vin la pachet cu o multime de functionalitati direct din fabrica, insa ca sa obtii mai multa organizare si performanta de la device-ul tau va trebui sa arunci o privire la aplicatiile din magazinul online Google Play Store. Pentru a economisi timp, ti-am alcatuit o lista cu cele mai bune aplicatii Android din luna decembrie care sa fie pe placul tau.

1. Super Status Bar

Super Status Bar este in lista noastra de aplicatii Android pentru ca ofera multe modificari sofisticate, atractive pentru persoanele pasionate de tehnologie. Cu Super Status Bar vei putea modifica sectiunea din partea superioara (status bar) responsabila cu iconitele si status-ul fiecareia, precum adaugarea de gesturi, previzualizare notificari si controale de volum.

Aplicatia in sine si toate modificarile sunt in intregime personalizabile, facand-o simplu de utilizat pentru a crea propriul stil de care sa te bucuri de telefonul tau.

2. MacroDroid

MacroDroid este o aplicatie de automatizare a activitatilor de pe Android MacroDroid si poate fi numita cea mai prietenoasa cu utilizatorii la nivel de experienta de interactionare si proces vizual. Singura cerinta majora de care ai nevoie pentru a utiliza aplicatia este sa rootezi telefonul tau Android.

Cu versiunea gratuita vei putea utiliza pana la cinci procese de automatizare, daca nu vrei sa instalezi versiunea Pro, insa chiar si cu aceasta limitare iti vei putea autoriza procese de trimitere mail, sortare fotografii sau ajustarea altor nevoi personale.

3. Poweramp

Aplicatia este una dintre cele mai apreciate si practice controllere de muzica de pe Android. Cu ajutorul Poweramp vei putea asculta muzica preferata in majoritatea formatelor disponibile: mp3, mp4, ogg, wma, flac, wav, ape, wmv, tta, mpc si aiff. 

Poweramp contine o multime de teme pe care le poti aplica pentru a schimba vizual interfata. Are suport pentru fiecare codec de care ai nevoie si permmite orice format hi-res audio, dar si suport pentru Android Auto, un egalizator de sunet si oricare alta functie la care te-ai putea gandi. 

4. Replit

Replit este destinata in special programatorilor sau celor care activeaza in domeniul IT, fiind o metoda excelenta de a scrie si publica proiecte actuale, aplicatii, jocuri si multe altele de pe telefonul tau. Poti scrie cod oriunde si oricand folosind Replit. 

Aplicatia ofera suport gratuit de instalare pentru o multime de limbaje de programare si framework-uri. Tot cu Replit vei putea crea domenii si importa si exporta cod de pe GitHub pentru a colabora la imbunatatirea codului.

5. Substack Reader

Prin intermediul aplicatiei Substack Reader vei putea citi continut al autorilor pe care ii urmaresti in aplicatie, integrand subscriptiile tale Substack intr-o singura aplicatie. Aplicatia este construita pentru a facilita interactiunea scriitorilor cu fanii lor intr-un mod mai eficient.

Interfata este una simplu si extrem de intuitiva, integrand newslettere dintre cele mai diverse gratuite si platite provenite de la autori cunoscuti. Mai mult de atat, cu ajutorul aplicatiei vei putea asculta si podcast-uri care sunt integrate in newslettere.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook