Magazinul de aplicatii Google Play Store detine milioane de aplicatii in biblioteca sa, multe dintre ele sunt excelente, altele consumatoare de timp si mai putin folositoare. Daca doriti sa profitati la maxim de cele trei luni ramase din anul 2022 cu cateva aplicatii noi pe placul vostru, sunteti in locul potrivit. 

Otternal Life – Habit Tracker

Otternal Life

Exista o multime de activitati pe care le facem zilnic si devine mai dificil sa avem grija de sanatatea noastra si sa punem in aplicare obiceiuri pentru a crea un mod de viata sanatos. Si tocmai cum smartphone-ul este asistentul tau personal de cele mai multe ori, cu Otternal Life vei avea un ajutor de nadejde simplu si usor de folosit in analizarea diferitelor activitati precum sanatate, finante, relatii si mindfulness. 

Odata ce ai selectat una dintre optiuni, aplicatia iti va sugera o serie de obiceiuri predefinite din care poti sa le alegi pe cele care ti se potrivesc mai bine sau sa creezi unele noi. Mai mult de atat, ca sa te ajute sa pastrezi o constanta in indeplinirea lor, aplicatia iti va furniza remindere. Totul este simplu si usor de realizat, aplicatia furnizandu-ti stastici ale progesului tau pentru a te ajuta la realizarea obiectivelor stabilite.

Watts

watts

Odata cu aparitia vitezelor foarte mari de incarcare a bateriei la telefoane, unele modele suportand chiar viteze de peste 100W si incarcari complete de la 0 la 100% in mai putin de 40 minute. In timp ce poate parea un mare avantaj sa nu mai ai grija bateriei atunci cand se descarca, lucrul acesta vine si cu un dezavantaj, anume durata de viata a bateriei va scadea la randul ei. Asadar, cu aplicatia Watts vei avea la dispozitie mai multe moduri de analiza precum rata exacta de incarcare si descarcare a bateriei, durata ei de viata si cateva sfaturi utile, dar si alte perspective tehnice despre cum functioneaza bateria.

Extra Volume Booster Equalizer

extra volum booster

Poate ca smartphone-ul tau detine un ansamblu de difuzoare stereo de inalta clasa. Cu toate acestea, unele note se aud prea putin sau deloc, chiar daca volumul este redat la 100%. Cu aceasta aplicatie vei scapa de probleme legate de sunete suparatoare pe care la prima vedere nu le poti rezolva.

Extra Volume Booster Equalizer este o aplicatie simpla care iti pune la dispozitie o serie de setari de unde poti creste volumul in 4 niveluri: 100, 130, 160 si un nivel maxim. In plus, are un egalizator cu optiune de sunet ambiental, insa doar pentru versiunea pro. Poti adauga muzica in aplicatie si poti testa nivelul sunetului dupa ce ai crescut volumul. Totusi, fii atent ca un volum ridicat peste un anumit nivel s-ar putea sa dauneze difuzoarelor.

Infinity for Reddit

Infinity for Reddit

Reddit este o platforma social media foarte interesanta si apreciata de tip forum avand in componenta peste 1,5 miliarde useri inregistrati, dintre care 430 milioane useri activi lunar si alti 52 milioane care folosesc site-ul oficial. Cu toate acestea, aplicatia oficiala pentru Android nu este printre cele mai prietenoase cand vine vorba de fluiditate si abundenta de reclame. Uneori se misca atat de greu incat are momente cand este complet blocata, pe langa asta necesita foarte multa memorie RAM pentru a functiona. 

De aceea, Reddit permite dezvoltatorilor terti sa o foloseasca si sa creeze altele mai bune. Infinity imbunatateste experienta de utilizare la un alt nivel. Nu iti va umple deloc ecranul cu tot felul de reclame si ofera o experienta extrem de fluida la utilizare, dar iti si oferă o multime de posibilitati de personalizare dupa placul tau si cateva teme deja instalate. 

Photoleap AI Art

Photoleap AI

Unul dintre avansurile tehnologice care ii ingrijoreaza cel mai mult pe graficieni il reprezinta inteligenta artificiala. Aceasta a ajuns sa creeze imagini incredibil de realistice cu ajutorul unor simple input-uri de cuvinte. Daca la inceput, pe piata au fost disponibile putine aplicatii, intre timp au aparut mai multe alternative, dintre care si Photoleap AI Art.

Cu Photoleap vei putea crea orice fel de imagine adaugand doar cateva cuvinte pe care aplicatia le va interpreta si va oferi rezultate incantatoare. Aplicatia iti permite chiar sa alegi un stil artistic dorit dintre cele cateva puse la dispozitie, astfel ca ideile sa fie in concordanta cu rezultatul final. 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook