Cu noile accesorii disponibile pe piata, fitness-ul nu a fost niciodată mai usor . Poti inregistra intreaga activitate zilnica, iar ulterior poti impartasi cu prietenii rezultatele / performantele tale prin sincronizarea acestor accesorii cu smartphone-ul tau.

Bratara fitness este dispozitivul ideal pentru a-ti tine sub observatie activitatea zilnica. Avand un design modern, subtire, iar unele beneficiind de un display cu afisaj OLED, aceasta iti monitorizează timpul, distanta parcursa, pasii, caloriile arse, orele de somn si, bineinteles, progresul realizat. Cu un singur buton, iti poti verifica activitatea de zi cu zi, în timp real.
Majoritatea bratarilor fitness disponibile pe piata sunt compatibile cu Android sau IOS, permitandu-ti astfel sa-ti sincronizezi datele cu smartphone-ul sau tableta.

Dintre cele mai cunoscute bratari disponile recomandam urmatoarele:

Bratara Jawbone UP24 – te ajuta sa-ti monitorizezi zilnic activitatea fizica desfasurata, sa-ti stabilesti noi obiective si sa le depasesti. Impreuna cu UP 3.0 Insight Engine, Jawbone UP24 iti va propune zilnic noi obiective, astfel ca tu sa-ti poti imbunatati mereu conditia fizica. Este disponibila pe trei dimensiuni: small, medium si large.

jawbone-up24-11

banner-geeks-cumpara-01

Bratara Polar Loop – te ajuta sa iti monitorizezi toate aspectele vietii tale, pornind de la activitatile din timpul zilei, si pana la calitatea si numarul orelor de somn. Dispune de o monitorizare a activitatii in 5 moduri de intensitate: odihna, stau, scazuta, medie sau ridicata, astfel ca mereu sa ai control asupra gradului de miscare realizat. Iar daca ai uitat cumva sa iti faci exercitiile, Polar Loop te va atentiona imediat datorita alertei de inactivitate cand ai stat prea mult timp nemiscat.

Polar+Loop+Activity+Tracker

banner-geeks-cumpara-01

Bratara Garmin Vivofit Fitness-beneficiaza de autonimie sporita, putand sa-ti monitorizeze intreaga activitate zilnica desfasurata, precum si durata sau calitatea somnului avut. Aceasta bratara iti calculeaza caloriile arse, numarul de pasi efectuati  sau distanta parcusa, memoreaza aceste date si iti stabileste ulterior un obiectiv zilnic.

garmin-vivofit-blue

banner-geeks-cumpara-01

Bratara Mykronoz Zefit – permite contorizarea numarului de pasi, a distantantelor parcurse sau a caloriilor consumate. Bratara foloseste un singur buton, avand un display OLED care afiseaza toate informatiile privind activitatea zilnica. Beneficiaza de un acumulator de 60mAh ,capabil sa ofere o autonomie de pana 7 zile de monitorizare. Dispozitivul dispune de conexiune Bluetooth 4.0, putand fi astfel foarte usor sincronizat cu aproape orice smartphone.

zefit-white-large-3

banner-geeks-cumpara-01

Bratara Oregon Dynamo Fitness – este ultima propusa de noi in aceasta categorie. Beneficiind de un design minimalist, dar in acelasi timp ergonimic, aceasta bratara este rezistenta la apa de pana la 10m.Este dedicata tuturor celor care doresc sa isi monitorizeze parametrii pe tot parcursul unei zile: numarul de pasi facuri, numarul de calorii arse si distanta parcursa, calitatea si durata somnului, insa la un pret mult mai mic. Dispune de un sistem de 4 led-uri, astfel ca monitorizarea sa fie cat mai clara: rosu pentru inactivitate, galben pentru activitate redusa, verde pentru activitate moderata si albastru pentru obiectiv atins.

oregon-scientific-smart-dynamo

banner-geeks-cumpara-01

Toate aceste bratari pot fi cu usurinta sincronizate cu smartphone-uri care ruleaza Android 4.3 / iOS 6.0., sau versiuni mai noi.

 

 

 

 

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentBlackberry Priv editia gold 24K.
Articolul următorReview- SAMSUNG GALAXY A8
Prefera dispozitivele pe Android, iar Huawei P20 Pro este febletea lui. Droid-ul e atat de bine inradacinat in ecosistemul lui incat, indiferent de producatorul device-ului, telefoanele Windows Phone 8 sunt musca tsetse pentru el.