Alegand cel mai bun joc de pe Android dintre cele peste 500.000 disponibile pare de-a dreptul imposibil, mai ales daca esti in cautarea celor mai noi aparitii de calitate. Varietatea de jocuri excelente de pe platforma include shootere, jocuri de memorie, de aventura, MOBA si multe altele. In acest sens, ca sa-ti venim in ajutor, ti-am pregatit o lista mai jos cu cele mai bine clasate jocuri de pe platforma Play Store din luna decembrie.

1. Vampire Survivors

Daca detii un steam deck, atunci trebuie cu siguranta sa joci Vampire Survivors, dar chiar si fara un astfel de gadget il poti incerca. Grafita retro pixelata da viata haosului si adictiei pentru acest joc care este inspirat din serialul animat Caslevania, in interiorul caruia vei controla unul dintre cei patru razboinici.
Vampire Survivors este disponibil pentru descarcare gratuita in iOS si Android fara a face alte cumparaturi in joc pentru a-ti creste nivelul caracterelor, cu toate acestea vei intalni reclame pe parcursul timpului de joc si nu exista nicio solutie pentru a stopa aceste reclame.

2. Suzerain

Suzerain este un simulator politic de tip RPG bazat pe text ca avansare in nivele unde vei avea controlul de la cel mai inalt nivel al natiunii fictive Sordland care va trece prin certuri politice, razboaie si crize economice. Suzerain contine noua finaluri posibile, astfel ca odata ce vei ajunge la 400.000 cuvinte, il vei putea juca din nou si din nou pentru a descoperi restul actiunii oferit de joc.

3. North Kingdom – Siege Castle

North Kingdom este un joc 3D de aparare a turnurilor castelului avand o directia destul de clara a actiunii: apara-ti castelul in fata valurilor de bande de raufacatori cu ajutorul diferitelor tipuri de turnuri. Jocul pune la dispozitie o tehnica limitata de organizare defensiva, astfel ca nu va trebui sa depui eforturi mari intre alegerea modalitatilor de construire in intervalurile de contracarare a ofensivelor.

4. Kentucky Route Zero

Netflix a reusit in timp destul de scurt sa dezvolte cateva jocuri fantastice pentru subscriptia Netflix Games pe care o pune la dispozitie pasionatilor de jocuri, iar Kentucky Route Zero este cu siguranta unul dintre aceste jocuri. Lansat in 5 acte incepand cu anul 2013, versiunea actuala contine toate cele cinci versiuni actuale disponibile pentru descarcare, putand si jucata intreaga serie fara intreruperi. Kentucky Route Zero este unul dintre cele mai bune jocuri de aventura de pe Android si este recomandat tuturor celor cauta o experienta narativa captivanta si de calitate.

5. Path of Ra

Path of Ra este un joc puzzle unde vei schimba pozitia placilor pentru a te putea aventura in piramida. Desi nu este cel mai provocator joc de tip puzzle din Play Store, contine destula complexitate pentru a te tine captivat macar cateva ore. Vei aprecia experienta vizuala si scenele cinematice odata ce ai inceput sa te joci, chiar si daca ti se va parea de o complexitate mai usoara.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook