Cauti o metoda prin care sa-ti ocupi timpul in pauzele de la job, cand esti in aeroport sau in alte momente de relaxare? Noi te putem ajuta lunar cu cele mai cautate jocuri de pe smartphone. Fie ca esti un jucator ocazional sau doresti ceva mai provocator, exista de obicei cate un joc care multumeste asteptarile fiecaruia. Unele luni sunt mai bune ca altele la capitolul lansari de jocuri, insa exista mereu cel putin un joc incitant in fiecare luna.

  1. A Story of a Company

A Story of a Company este un joc vizual de tip roman de la Buff Studios, cei care au mai multe astfel de jocuri dezvoltate de-a lungul timpului. La fel ca in majoritatea jocurilor de acest tip, partea principala este sa citesti povestea si sa te bucuri de ea pana la final, actiunea intamplandu-se in birourile companiei si este desfasurata de caracterele hibride compuse dintre oameni si animale.

Finalul poate fi diferit in functie de alegerile facute pe parcursul jocului, la fel si epilogul, beneficiile obtinute si multe altele. Acest joc este printre cele mai relaxante comparativ cu alte jocuri din luna trecuta.

  1. Apex Legends Mobile

Titlu cunoscut majoritatii gamerilor, sansele sa fi auzit de acest joc sunt destul de ridicate, iar vestea buna este ca a devenit disponibil la nivel global, astfel ca oricine poate deveni combatant in cadrul Apex Legends Mobile. Inundat cu succesul dobandit pe PC si consola, Apex Legends pastreaza o serie de lucruri in mod corect dupa ce a facut tranzitia pe mobil.

Folosind tehnica de la Call of Duty Mobile pentru a combina tinta si impuscatul cu ajutorul degetului mare de la mana dreapta, uneori produce confuzie din cauza faptului ca navigarea trebuie facuta in mod atent pe ecran. Astfel, este posibil sa devina incomod, insa aceste mici impedimente se pot rezolva cu ajutoul unui controller conectat prin Bluetooth.

  1. Disney Mirrorverse

Disney Mirrorverse introduce o multime de caractere din lumea Disney si Pixar, desi vine cu o poveste originala pe parcursul actiunii si nu face uz de vechile povesti Disney. Jocul se foloseste de mecanica RPG si este foarte placut de jucat, avand mai multe evenimente de tip “quest” pentru a debloca mai multe lucruri, ceea ce ajuta la progresul in joc.

  1. Lost Shadow: Dark Knight

Lost Shadow: Dark Knight are o grafica 2D prin care incorporeaza mecanica de RPG si miscari rapide de sabie prin care vei produce multe daune inamicilor. Jucatorii se imbarca intr-o misiune de a salva lumea dupa ce au fost infranti intr-un razboi purtat in urma cu 1000 ani.

Naratiunea jocului nu este una prea complicata, va trebui sa parcurgi nivelele si sa-ti croiesti drum cu sabia printre inamici, avansand in nivel si acumuland experienta. Devii mai puternic pe masura ce infrangi inamicii care-ti ies in cale si vei avea parte de multa distractie in timpul acestui joc.

  1. MU Origin 3

MU Origin 3 este un joc de tip MMORPG care dovedeste mult potential cu ajutorul graficii si, in special, modului de lupta cu care este dotat. Vei crea un caracter cu care te lupti de-a lungul povestii jocului si vei rezolva mai multe misiuni adiacente pentru a cumula experienta si avansa in nivel.

De asemenea, exista un mod unde iti poti testa abilitatile impotriva altor jucatori, insa are si moduri de batalie si de mers automate in caz ca ai nevoie de o pauza, dar nu vrei sa parasesti jocul.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook