Gaming-ul pe platformele mobile precum smartphone-urile a cunoscut remarcabile avansuri tehnologice la o rata mult mai mare fata de alte ramuri ale tehnologiei, in special jocurile pe Android. In magazinul Play Store vedem neincetat mai multe lansari de jocuri premium care testeaza limitele telefoanelor flagship, chiar si jocurile gratuite se imbunatatesc constant. Multe dintre acestea concureaza cu jocurile de pe consola sau chiar PC, fiind disponibile si pe acele platforme de gaming.

Astfel, fie ca te afli intr-un moment in care ai de astept si vrei sa-ti consumi timpul liber sau pur si simplu vrei sa te relaxezi dupa o zi epuizanta, in randurile urmatoare iti vom prezenta cele mai apreciate lansari ale lunii noiembrie cu care sa-ti bucuri timpul.

1. Finding Paradise

Finding Paradise

Finding Paradise ar putea fi cel mai bine creat joc tip RPG din punct de vedere al povestii si firulului narativ care se desfasoara pe tot parcursul jocului. Schimbarile de situatie si rasturnarile emotionale te vor tine captivat in totalitate. Grafica retro iti va furniza o buna dispozitie amintindu-ti de vremurile mai vechi de inceput ale gaming-ului.

2. Isle of Arrows

Isle of Arrows este produs de acelasi director de creatie care se afla in spate jocurilor Hitman GO si Lara Craft Go, fiind lansat sub egida noului studio indie de productie denumit Gridpop. Isle of Arrows este un mix intre puzzle si defensiva de turnuri cu o nuanta de grafica si mecanica de tip putin “brutala”.

Jocul se dovedeste cu adevarat provocator daca esti genul de persoana care este responsabila pentru fiecare actiune proprie si vei obtine pe parcursul jocului multe moduri diferite datorita varietatii oferite la fiecare nivel.

3. The Past Within

The Past Within

Calatoria in timp este un proces destul de dificil de incorporat intr-o poveste video, insa odata reusit, produce un mecanism de joc extrem de captivant. The Past Within include jocul in echipa pentru care este nevoie de doi jucatori, comunicarea facandu-se eficient si instant pentru a avansa in nivel. Daca nu gasesti pe nimeni cu care sa faci echipa, vei putea intalni o multime de alti jucatori online pe server-ul oficial de Discord cu care sa te joci impreuna.

De-a lungul jocului veti experimenta diferite dimensiuni, atat 2D cat si 3D, facand ca actiunea sa fie unica. Desi sunt doar doua capitole si jocul este unul scurt, de aproximativ doua ore, jocul poate fi extins alegand un alt fir narativ sau se pot reseta puzzle-urile pentru a alege o noua solutie.

4. KOF 2003

KOF 2003

Daca esti un iubitor al jocurilor retro si al meciurilor de bataie 1 vs 1, atunci KOF 2003 este ideal pentru oricare nostalgic al genului. Pentru cei nefamiliarizati cu aceasta franciza, King of Fighters si-a inceput parcursul in anii ’90 stabilind un trend in a lansa in fiecare an jocul, cu caractere recurente si mecanisme asemanatoare.

5. Dysmantle

Unul dintre cele mai atractive si interesante jocuri cu zombie de pe Android, Dysmantle ofera o experienta pe cinste, in special datorita unei mecanici de joc extrem de satisfacatoare: abilitatea de a te folosi de orice obiect de pe ecran. Poti destabiliza intreaga structura daca doresti, caci nimic nu va sta in calea ta si a puterii tale de creatie. Desi pentru a te familiariza cu modul de joc dureaza putin mai mult, odata invatat Dysmantle devine un joc pe gustul fanilor care prefera jocurile de tip survival unde punctul central este sincronizarea in timp a tuturor actiunilor.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook