Dupa topul realizat pentru luna iulie, revenim cu inca unul pentru luna august care contine cele mai apreciate 5 jocuri pentru mobil. Iti aducem o lista de jocuri cu care sa-ti ocupi timpul liber indiferent de situatie si speram sa sa fie pe placul tau.

  1. Noah’s Heart

Noah’s Heart este un joc de tip MMROPG Sci-Fi realizat de Archosaur Games’ care a acumulat multa popularitate inainte de lansare, fiind intens asteptat de public. In cadrul acestuia, jucatorii au sansa sa explore minunata lume deschisa a lui Noah, sa completeze quest-uri si sa se lupte cu monstrii pentru a castiga puncte.

Cinematica filmului te transpune intr-o lume fascinanta, cu grafica pe masura si care nu te va lasa dezamagit odata ce alegi caracterul pentru a juca. Pe parcursul jocului vei avea parte de distractie, iar daca omiti monetizarea, poate fi jocul pentru care vei petrece ore in sir pe smartphone.

  1. Noah’s HeartTypoman Remastered

Typoman Remastered este inspirat din design-ul jocului Wii-U si este prezentat ca un joc amuzant care combina ceea ce este mai interesant din jonctiunea celor doua jocuri. Creat pe model 2D, acesta implica rezolvarea de puzzle-uri pentru avansarea in nivel si dificultate crescuta, iar, dupa cum sugereaza si numele, pe parcursul nivelelor vor exista si anumite jocuri de cuvinte care vor crea o atmosfera unica ce vor capta atentia jucatorului.

  1. Typoman Remastered Grimlight

Lumea imaginara din Phantasia este populata cu diverse caractere al caror nume au mare rezonanta pentru publicul larg si sunt inspirate din basme si povesti, precum Dracula, Alba ca Zapada si multi altii. Intr-o lume plina de mister si basm, dar lipsita de vis si speranta, creaturi intunecate incearca sa corupa locuitorii si sa-i atraga intr-un un abis fara sfarsit. Doar tu, Visatorul, vei putea alunga intunericul prin invocarea eroilor legendari pentru a salva lumea de la ruina.

Alcatuit ca un joc tactic de tip gacha RPG, Grimlight ofera o serie de scene de lupta si arme impreuna cu o actiune fluida, fiind un titlu potrivit pentru oricare entuziast al genului RPG.

  1. GrimlightChimeraland

Chimeraland, un joc RPG care ofera o experienta noua, implica o grafica placuta, monstrii infricosatori si alte cateva elemente care il fac atractiv si demn de a de fi jucat. De-a lungul scenelor de batalie vei explora taramuri mitologice inspirate si vei intalni creaturi maiestuoase, dar si infricosatoare, ale caror rol este sa te transpuna intr-o actiune imersiva si captivanta.

In interiorul Chimeraland va trebui mai intai sa colectionezi resurse inainte de a-ti da seama cum functioneaza jocul si sa-i descoperi povestea. Odata ce ai trecut la treaba, vei putea sa completezi quest-uri si chiar sa joci intr-un mod PvP pentru a face alianta cu alti jucatori sau sa joci de unul singur. Nu exista nicio limita despre cat de creativ sa fii cu resursele si in ce scopuri sa le folosesti, iar lumea este de-a dreptul vibranta, de aceea cu Chimeraland vei fi mereu atras de detaliile jocului.

  1. ChimeralandHarry Potter: Hogwarts Mystery

Daca esti un fan al celui mai bine scris roman de aventura si fantezie, dar si a intregii serii televizate, atunci acest joc este potrivit pentru tine. In cadrul acestuia vei intra in rolul celui ales – Harry Potter si te vei bucura de propria ta aventura. Jucatorul incepe actiunea prin a fi admis la Hogwarts pentru ca mai apoi sa aspire la viata de vrajitor. Esti pregatit sa devii cel mai bun vrajitor al erei tale?

Harry Potter - Hogwarts MysteryHarry Potter: Hogwarts Mystery este unul dintre cele mai bine dezvoltate jocuri de tip aventura RPG de pe piata in momentul actual si te va face sa-l joci cu intensitate inca din primul moment.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook