Pentru ca suntem la inceput de an si, de obicei, in aceasta perioada se fac retrospective, topuri si clasamente de tot felul, ne-am gandit sa facem si noi un top al celor mai populare jocuri ale anului 2015. Am ales 5 jocuri care ne plac si care sigur alunga plictiseala, putand fi jucate oriunde si oricand, in timpul calatoriilor lungi, in metrou, la scoala, acasa sau oriunde simtiti nevoia de a va relaxa.

  1. Angry Birds 2

angry

Pe locul 5 se afla celebrul joc al celor de la Rovio: Angry Birds 2. Este un joc interesant si extrem de captivant, cu vesnicele pasari nervoase, care lupta impotriva porcusorilor verzi.

Jocul este disponibil pe dispozitivele mobile care ruleaza Android sau iOS. Din pacate, pentru fanii Angry Birds care utilizeaza Windows Phone, aceasta versiune a jocului nu este disponibila pe platforma Microsoft.

  1. Clash of Clans

clash

Clash of Clans este, in mod sigur, unul dintre cele mai apreciate si populare jocuri de strategie disponibile pe platformele mobile. Este un joc multiplayer, in care jucatorii au posibilitatea sa construiasca comunitati, sa instruiasca armate, sa atace alti jucatori pentru resursele de aur si elixir. Resursele capturate pot fi folosite pentru a construi redute de aparare sau pentru trofee.

Jocul este disponibil pe platformele Android si iOS, atat pe smartphone, cat si pe tableta.

3. Star Wars: Uprising

star

Daca tot s-a lansat de curand un nou episod Star Wars, am inclus in acest top si primul joc RGP lansat de celebra franciza: Uprising. Cu siguranta, fanii filmului vor aprecia acest joc, in care fiecare jucator isi poate crea propriul avatar cu care sa lupte impotriva fortelor malefice ale Imperiului. Jocul este unul interactiv, jucatorii isi pot crea si propriile aliante alaturi de care sa lupte.

Jocul este disponibil pe platformele Android si iOS.

2. Asphalt 8: Airborne

asphalt

Pentru impatimitii jocurilor de curse, recomandam Asphalt 8: Airbone. Este un joc plin de adrenalina, actiune si masini de top. Scenariul jocului este unul clasic, jucatorul avand la dispozitie mai multe masini dintre care sa aleaga. Fiecare cursa castigata ii aduce jucatorului bani virtuali, cu ajutorul carora poate cumpara masini mai rapide sau upgrade-uri de tunning. Jocul are 9 nivele, ultimul nivel fiind accesibil doar masinilor care au atins nivelul maxim de upgrade.

Variantele de traseu sunt multiple, jucatorii avand posibilitatea sa se intreaca intr-o cursa nebuna pe strazile din Dubai sau de-a lungul Marelui Zid Chinezesc.

Platformele pe care acest jos este disponibil sunt Android, iOS si Windows Phone.

1. Minecraft: Pocket Edition

minecraft

Fara doar si poate, Minecraft este cel mai popular joc pe platformele mobile, in acest moment. Acesta este si motivul pentru care ocupa primul loc in topul nostru. Pocket Edition este varianta mobila a celebrului joc lansat inca din 2009 pentru PC-uri. Este un joc de tip “sandbox”, in care jucatorul are deplina libertate de miscare si actiune intr-o lume virtuala.

Jocul se bazeaza pe creativitate si constructie. Jucatorii au posibilitatea sa construiasca si sa se dezvolte, folosind o multitudine de cuburi texturate, intr-un univers virtual tridimensional. Activitatile principale din cadrul jocului sunt explorarea, adunarea de resurse, constructia de cladiri, dar si lupta.

Minecraft: Pocket Edition este disponibil de mai multi ani utilizatorilor de Android si iOS, iar de curand a fost lansata si versiunea pentru Windows Phone.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook