Cu totii stim ca sistemul de operare Android este  mai axat pe libertatea de personalizare oferita utilizatorilor. Acest lucru este dovedit si de numarul mare de launchere aparute si imbunatatite in ultimii ani.

Launcherele sunt aplicatii dezvoltate independent fata de producatori prin care utilizatorii pot sa-si schimbe modul in care un smartphone Android isi afiseaza continutul fara sa schimbi fisierele de sistem. Astfel daca te-ai plictisit de design-ul sau optiunile afisate de smartphone-ul tau iti recomandam cateva launchere foarte indragite de milioane de utilizatori din toata lumea.

  1. Action Launcher 3

Action Lancher 3 este creat special pentru toti posesorii de smartphone-uri mai lente care vor sa isi schimbe homescreen-ul cu unul mai colorat si mai rapid.

Action Lancher 3 este gratuit si se poate instala pe orice smartphone android v4.1 sau mai nou.

Action 1 Action 2 Action 3

Click aici pentru descarcare

  1. Launcher 8

Pentru totii fanii Windows Phone am pregatit ceva special: un lancher compatibil cu Android 2.1 sau mai nou, care iti aduce interfata Windows Phone 8 pe smartphone-ul tau android.

Astfel daca vrei sa-ti pacalesti prietenii sau pur si simplu iti place modul in care este organizata experienta utilizatorului pe Windows Phone, Launcher 8 este perfect pentru tine.

 

windows 1 windows 2 windows 3

Click aici pentru descarcare

  1. Nova Lancher

Pentru cei care sunt obisnuiti cu launcher-ele pentru personalizarea smartphone-ului, Nova Launcher este un nume foarte cunoscut fiind printre primele aplicatii de acest gen aparute pe piata.

Avand multa experienta in acest domeniu, cei de la TeslaCoil Software au ajuns sa aibe o lista foarte lunga de optiuni de personalizare oferite utilizatorilor, iar in cazul in care sunt raportate bug-uri acestea se rezolva intr-un timp destul de scurt prin actualizari dese.

Nova 2 Nova 3 Nova1

Click aici pentru descarcare

  1.  Arrow Launcher

Chiar daca suna ciudat, Microsoft a facut un lanuncher pentru personalizarea sistemului de operare Android, iar surpriza cea mai placuta este ca au reusit sa scoata pe piata o aplicatie gratis foarte buna.

Prin Arrow Launcher, Microsoft arata ca poate crea o interfata foarte business oriented, usor de utilizat si personalizat cu toate optiunile pe care le-ai dori de la un telefon de serviciu.

Acest Arrow Launcher cu siguranta este cea mai placuta surpriza din top dind sperante ca acest proiect de “garaj” din curtea Microsoft sa fie bagat in seama cand vine vorba de Windows Phone.

Arrow 4 Arrow 5 Arrow1 Arrow2 Arrow3

Click aici pentru descarcare

  1. Google Now Launcher

Probabil fara nicio surpriza pentru majoritatea fanilor Android ca prima pozitie cand vine de vorba de Launchere ii revine aplicatiei Google Now Launcher creata de gigantul din Mountain View, California. In esenta este varianta standard cu care sunt dotate dispozitivele Nexus cu cea mai nou versiune de Android avand design-ul simplu si usor de utilizat, dar si functiile acesteia.

Disponibila gratuit pentru versiunile de Android 4.1 sau mai nou, acum utilizatorii de smartphone-uri mai vechi poti folosi functii precum “Okey Google”, efecte Material Design, dar si viteza de functionare imbunatatita ne fiind la fel de incarcata precum sunt cele oferite standard de producatorii mari gen Samsung, LG, HTC sau Huawei.

now1 now2 now3 now4 now5 now6

Click aici pentru descarcare

 

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook