Aplicatiile de memento au evolut in ultimii ani si sunt de real ajutor in organizarea si planificarea activitatilor in fiecare zi. Daca te afli printre persoanele cu un stil de viata activ si iti este greu sa iti amintesti fiecare programare pe care o faci, detaliile privind un task la locul de munca, termenul limita pentru proiect si multe altele, atunci iti recomandam sa folosesti o aplicatie de memento. Iti prezentam cele mai populare aplicatii pentru utilizatorii Android:  

Google Keep

Google Keep

Google Keep este o aplicatie de memento foarte buna pentru smartphone-ul tau Android. Cu ajutorul acesteia poti crea liste cu lucrurile importante de facut sau poti adauga notite sub forma de text, audio si imagine. Pentru a fi sigur ca ajungi la o intalnire, poti seta notificari la o anumita ora sau detalii legate de locatie. Cu ajutorul Google Keep este mult mai usor cand vrei sa iti reamintesti sa faci un lucru intr-o anumita locatie. De exemplu, ai o lista de cumparaturi si vrei sa primesti notificare cand te afli in apropierea magazinului preferat.

Tick Tick

Tick Tick

Daca esti in cautarea unei aplicatii de gestionare a activitatilor intr-un mod simplu si eficient, atunci Tick Tick este alegerea potrivita. Aplicatia are o interfata intuitiva, cu functie de calendar si memento. Ofera posibilitatea de a trimite pe e-mail sarcinile echipei cu care colaborezi sau poti partaja pe retele sociale listele cu activitati atractive pentru o escapada in alte orase. Aplicatia ofera si un widget util pentru ecranul de pornire al smartphone-ului tau.

Any.do

Any.do

Any.do este o aplicatie special conceputa pentru a-ti planifica mai usor activitatile. Pe langa desingul atractiv, aplicatia are functia de memento pentru a-ti reaminti lucrurile importante, insa este accesibila doar in varianta premium. Any.do se poate integra cu alte aplicatii precum: Google Tasks, Evernote, Trello, Todoit, Zapier si multe altele.

Memorigi

Memorigi

Cu ajutorul aplicatiei Memorigi poti programa evenimentele asa cum iti doresti si te vei asigura ca primesti mementouri cu cele mai importante taskuri. De asemenea, aplicatia ofera suport pentru sarcini recurente, liste de activitati si chiar statistici de productivitate. Are un design intuitiv si bine organizat. Meniul principal se poate accesa din partea de sus a ecranului, printr-o simpla glisare. In plus, poti selecta rapid listele de activitati sau poti folosi filtre si etichete personalizate. Memorigi este disponibila atat intr-o versiune gratuita, cat si intr-o versiune premium.

BZ Reminder

BZ Reminder

BZ Reminder se remarca printr-o gama larga de functii precum: notificari personalizate,  comenzi vocale, mementouri recurente, atasare fisisere s.a. Interfata este intuitiva, simplu folosit si are o multime de optiuni pentru a fi personalizata in functie de stilul propriu. De asemenea, aplicatia ofera posibilitatea de a sincroniza datele cu alte dispozitive prin intermediul serviciilor cloud (ex: DropBox).

To Do Reminder

To do reminder with alarm

Cu ajutorul aplicatiei To Do Reminder with Alarm totul devine mai simplu si bine organizat. Aplicatia are multe functii pentru crearea listelor, a taskurilor, a evenimentelor imporante din viata ta, precum si optiuni pentru mementouri recurente sau in functie de un interval de timp (zilnic, saptamanal, lunar).  

Care este aplicatia ta preferata?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook