Cand incepi sa studiezi acasa poate fi destul de usor sa gasesti lucruri care sa te distraga. De asemenea, te poti pierde in diverse notite sau ai tendinta de a verifica retelele de socializare tot mai des. Astfel, poti pierde timp si concentrare, dar nu iti face griji. Toti am trecut pe acolo. De aceea, iti propunem 7 aplicatii utile pentru a studia eficient si organizat:

  1. RefMe

Aplicatia este ideala daca iti pregatesti lucrarea de licenta sau ai nevoie de multiple surse stiintifice. Cu aceasta poti folosi camera telefonului pentru a scana codul de bare al cartilor pe care le gasesti relevante. In plus, poti crea diverse forme de citare pentru bibliografia ta. RefMe este disponibila pe Android, iOS si Web gratuit.

  1. Freedom

Multi student aleg sa foloseasca aplicatia Freedom datorita faptului ca ii ajuta sa se concentreze mai usor. Cu aceasta poti sa blochezi aplicatiile si site-urile care te distrag pentru productivitate maxima. Astfel, ai control asupra timpului petrecut pe smartphone si iti indrepti energia catre ce conteaza. Aplicatia este disponibila pe Android, iOS si Web.

freedom

  1. myHomework Student Planner

Daca cauti sa fii mai organizat in procesul de invatare, aplicatia myHomework este ce ai nevoie. Aceasta te ajuta sa iti planifici temele si lucrarile pe care trebuie sa le predai. Poti sa adaugi date in calendar, anunturi, profesori si materiale, fiind totul mai organizat si eficient. O gasesti pe iOS, Android si Windows gratuit.

myHomework Student Planner

  1. LiquidText

Aceasta aplicatie te ajuta sa iei notite in format digital, functionand pe iOS (doar iPad), Mac si Windows. Poti sa evidentiezi informatiile importante, poti crea scheme cu paragrafele de care ai nevoie si sa trasezi linii intre hartile concepute. LiquidText este eficient pentru a studia mai organizat si pentru a parcurge informatia rapid.

liquid text

  1. Google Drive

Sa fii student inseamna sa poti gasi un echilibru intre sarcinile zilnice si sa le finalizezi pentru rezultate eficiente. In Google Drive poti sa iti adaugi toate fisierele de care ai nevoie fara a-ti incarca desktop-ul si poti lucru impreuna cu echipa odata ce le oferi acces la materiale. Un avantaj al acestei aplicatii este ca puteti lucra si offline si stoca toate fisierele. Este disponibila pe iOS si Android.

google drive

  1. Dragon Anywhere

Cand ai un volum mare de materiale pe care trebuie sa le parcurgi intr-un timp scurt, scrisul de mana al notitelor poate fi solicitant. Astfel, aplicatia Dragon Anywhere vine cu posibilitatea de a dicta intreg continutul direct pe smartphone, dupa care sa poata fi generat electronic sau partajat colegilor. Este disponibila pe Android si iOS.

Dragon Anywhere

  1. SimpleMind

Aceasta aplicatie este in special pentru brainstorming si pentru a-ti organiza vizual ideile pentru un proiect. Este preferata de multi studenti, deoarece poti crea foarte usor harti si scheme pentru a contura o anumita viziune sau pentru a rezuma informatia pe care trebuie sa o inveti. Cu SimpleMind poti stiliza si crea ramuri logice pentru a diversifica modul de invatare, fiind disponibila pe iOS si Android.

Simple Mind

Testeaza toate aplicatiile si alege ce ti se potriveste. Bucura-te de intregul proces si apeleaza la tehnologie atunci cand lucrurile devin greu de gestionat. Poti incepe oricand sa fii mai organizat si eficient cu volumul considerabil de informatii pe care este nevoie sa il parcurgi. Suntem curiosi pe care o preferi?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook