Fiecare zi este o provocare pentru noi. Iar provocarile ne fac mai buni si ne ajuta sa ne apropiem de succesul dorit si sa avem o satisfactie mult mai mare la final. Cu toate acestea, task-urile zilnice se tot inmultesc odata cu experienta profesionala pe care o parcurgem.

De aceea, este extrem de important modul in care ne organizam timpul pentru a ne indeplini obiectivele la care tintim in fiecare zi. Lucrand inteligent, reusim sa bifam de pe lista mai multe task-uri intr-un timp mai scurt. Astfel, venim in ajutorul tau cu o selectie de aplicatii si instrumente pe care le poti utiliza zilnic pentru a fi mai eficient si productiv. Sper sa iti fie de ajutor!

  1. Pocket

Aplicatia Pocket iti permite sa salvezi orice articol vrei sa citesti mai tarziu offline, pe orice dispozitiv. Odata ce ai salvate intr-un singur loc toate articolele de pe internet pe care iti doresti sa le citesti, castigi timp pentru ca nu trebuie sa le cauti de fiecare data si esti mai organizat. Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi aplicatia si sa trimiti in arhiva dispozitivului articolul. In plus, este disponibila si gratuita pentru Android, iPhone si Windows.

Pocket

  1. Coggle

Este instrumentul ideal daca preferi tehnica MindMapping pentru brainstorming, prezentari sau pentru a explica echipei diverse concepte. Acesta poate fi accesat online si poti crea si partaja diverse diagrame logice. Coggle te ajuta sa iti vizualizezi ideile si sa ai o structura vizuala a intregului concept pe care vrei sa il dezvolti.

  1. Dashlane

Daca detii mai multe carduri pe care le folosesti pentru platile online, aplicatia Dashlane este exact ce ai nevoie. Aceasta iti permite sa platesti cu orice card doresti fara a fi nevoie sa introduci datele acestuia de fiecare data cand faci acest switch intre ele. Poti stoca toate datele cardurilor pe care le folosesti pentru a cumpara online si cu un singur click ai rezolvat plata cu cel pe care l-ai ales. Aplicatia este disponibila si gratuita atat pentru Android, cat si pentru iPhone si Windows.

Dashlane

  1. Buffer

Aplicatia iti ofera posibilitatea de a programa toate postarile pe care vrei sa le adaugi pe social media. Daca ti-ai pregatit deja intregul continul al postarilor tale, le poti programa in functie de zi si ora cand sa apara pe pagina ta de Facebook, Twitter, LinkedIn sau Pinterest. In acest fel, castigi timp pretios in care poti rezolva alte task-uri. Buffer este gratuita si poate fi folosita pentru versiunile Web, Android si iPhone.

  1. CamScanner

Trebuie sa scanezi un document urgent pentru a-l trimite catre colegi? Nu trebuie sa mai pierzi timp cautand un xerox in apropierea ta. Cu aplicatia CamScanner scanezi orice document oricand folosind camera telefonului si o poti distribui intr-o clipa mai departe. Aplicatia este gratuita si poate fi utilizata pe Android si iPhone.

  1. iTranslate

Indiferent ca esti turist sau ai de tradus anumite texte, aplicatia iTranslate este ideala pentru traduceri mai precise si rapide ca oricand. In plus, iti traduce pe loc textele in scris si iti ofera posibilitatea de a asculta traducerea respectiva. In acest mod, poti reproduce mai usor expresiile si poti sa te descurci rapid in situatiile spontane cand te afli intr-o alta tara. iTranslate este gratuita si perfecta pentru Windows, Android si iPhone.

  1. Readability

Aplicatia Readability iti va simplifica total viata mai ales daca esti pe persoana care lucreaza foarte mult si trebuie sa iti gestioneze foarte bine timpul. Cu ajutorul acesteia poti formata paginile web special pentru o citire usoara si le poti salva pentru a fi citite offline mai tarziu. Este disponibila atat pentru versiunea Android, cat si pentru iPhone. Concret, Readability inlatura toate elementele unei pagini care iti ingreuneaza citirea textului, pastrand doar imaginile si textul aranjat special.

In plus, aplicatia include toate functiile de care ai nevoie si cu care te-ai obisnuit deja la extensiile de browser:

  • formatarea paginilor pentru ecranul telefonului mobil
  • salvarea paginilor pentru a fi citite mai tarziu
  • suport offline – paginile sunt efectiv salvate local, pentru a putea fi citite si fara conexiune la Internet
  • optiuni de formatare a paginilor: font, dimensiunea fontului, culoara fundalului si a textului
  • sincronizarea cu extensia de browser
  • share – twitter, facebook, mail

Acestea sunt sugestiile noastre pentru a obtine un nivel mai inalt de productivitate in fiecare zi si pentru a castiga timp pentru task-urile urgente care apar tot timpul cand te astepti mai putin. Tu le-ai testat deja? Spune-ne daca ai folosit si alte aplicatii de acest tip.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook