In activitatile pe care le desfasuram in scop profesional sau personal, unul dintre cele mai comune tipuri de fisiere cu care lucram este arhiva. Avantajul principal al arhivelor consta in posibilitatea de a pune o multime de fisiere intr-un singur loc, ocupand mai putin spatiu de stocare. In cele ce urmeaza va prezentam cele mai folosite aplicatii zip, rar pentru sistemul de operare Android.

B1 Archiver

B1 Archiver

B1 Archiver se afla printre cele mai populare aplicatii pentru a arhivarea diferitelor tipuri de fisiere. Ofera suport pentru cele mai cunoscute formate fzip si rar, insa este compatibila cu alte 37 de formate mai putin cunoscute. Daca primiti fisiere cu un format pe care nu-l intalniti zi de zi, B1 Archiver va ajuta sa dezarhivati foldere si sa vedeti exact continutul acestora. Aplicatia este disponibila in mod gratuit cu reclame sau in varianta premium cu mai multe functii disponibile.

MiXplorer Silver

MiXplorer Silver

MiXplorer Silver este o aplicatie de gestionare a fisierelor, avand implicit si functia de arhivare de baza. Aplicatia are un design intuitiv si ofera o multime de caracteristici pentru o organizare eficienta a fisierelor. Astfel, aveti totul intr-un singur loc, iar prin intermediul comenzilor rapide o sa puteti structura foldere mult mai usor.

RAR

RAR

Dezvoltatorii WinRar s-au gandit si la o aplicatie de arhivare a fisielor, comprimare a datelor si protejare prin parola a arhivelor, dedicata utilizatorilor Android. Este de asteptat ca aplicatia RAR sa ofere suport pentru numeroase tipuri de fisiere, printre care se numara rar, zip, tar, 7z si multe altele. In plus, aveti posibilitatea chiar sa recuperati fisiere deteriorate. Rar este o aplicatie puternica si probabil cea mai buna alegere in lucrul cu diferite fisiere.

ZArchiver

ZArchiver

ZArchiver este o aplicatie complet gratuita si este folosita de multi ani pe Android. Este extrem de utila pentru cei care doresc o interfata simpla, suport pentru mai multe tipuri de fisiere, protectie prin parole si arhive impartite. Va face exact ce aveti nevoie, arhivare si dezarhivare documente.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook