Ti-ai cumparat un telefon nou Android sau cauti modalitati de a imbunatati experienta pe vechiul telefon? Aplicatiile sunt cele care te vor ajuta. Suntem deja intrati in 2023 si oriunde te uiti – online, TV, ziare sau reviste – cineva promite sa creeze noi avantaje ale tehnologiei. Aplicatiile sunt modalitati prin care comunici cu prietenii, te uiti la filme sau esti mai productiv, insa mai sunt si multe altele nedescoperite. Poti avea cel mai bun Android de pe piata, dar vei avea nevoie sa instalezi cele mai bune aplicatii pentru a beneficia de avantaje.

Instander

Instanger Aplicatie

Instander este aplicatia de Instagram modata care vine instalata cu o multime de functionalitati, precum posibilitatea de a descarca imagini si videoclipuri printr-o simpla apasare pe ecran. Mai mult de atat, lipsesc reclamele din aplicatie, ceea ce aduce cu sine o functionalitate excelenta la modul general. Alte functionalitati includ “ghost mode” care iti permite sa vizualizezi mesaje text sau sa asculti mesaje audio fara ca expeditorul sa afle. In plus, aplicatia ofera o calitate imbunatatita a videoclipurilor. 

Image Converter – PixConverter

Imagine Converter Aplicatie

Cu aceasta aplicatie vei putea converti cu usurinta orice imagine in extensii tip JPG, PNG, SVG, WebP, BMP, PDF si multe altele. Aplicatia este foarte intuitiva, usor de folosit si salveaza din utilizarea bateriei cu ajutorul serverelor gazduite in cloud, care la randul lor sunt extrem de rapide si securizate. Aplicatia suporta peste 250 de conversii ale imaginii, iar daca optezi pentru versiunea premium vei putea converti imagini care sunt mai mari de 2GB.

Reflex Camera Lux

Aceasta este o aplicatie de tip SLR (“single-lens reflex”) destinata camerei telefonului. In principiu, aplicatia este destinata profesionistilor datorita optiunilor oferite. Prin intermediul aplicatiei poti captura lumina in miscare.

Interfata utilizatorului se poate personaliza si suporta HDR si DRO ca modalitati de fotografiere si expunere a imaginii. Cu aceasta aplicatie iti vei transforma cu siguranta smartphone-ul intr-o camera profesionala.

See like AI

See Like AI Aplicatie

Incearca sa vezi prin intermediul acestei camere modul de vizualizare al unei inteligente artificiale (AI) impreuna cu alti prieteni. Poti concura in timp real. Provoaca-ti prietenii si intalneste alti jucatori noi putand dobandi aptitudini noi de-a lungul calatoriei tale.

Inteligenta artificiala din aceasta aplicatie poate genera orice imagine pe baza oricarui text oferit. In acest joc, vei incerca sa ghicesti provocarea sub forma de imagine generata de AI impreuna cu alti prieteni.

Zoho Tasks – Work like a Pro

Zoho Task Aplicatie

Zoho Tasks este cea mai noua aplicatie de gestionare a task-urilor dedicata pentru activitatile tale profesionale si personale. Chiar acum, aplicatia este intr-un stadiu incipient al dezvoltarii si poate da batai de cap din lipsa unor optimizari, insa dezvoltatorii au asigurat utilizatorii ca in viitor va fi lipsita de orice intemperii.

Interfata ofera utilizatorului o modalitate de vizualizare “curata” fiind destinata gestionarii task-urilor zilnice cu usurinta si mare precizie. Vei putea adauga task-uri prin comenzi vocale, sa scanezi un document fizic si sa-l convertesti intr-un task in mod instant sau chiar sa accesezi cerinte legate de munca prin simpla apasare a widget-urilor disponibile in aplicatie. 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook