Cu aproape 3 milioane de aplicatii existente in magazinul Play Store, utilizatorii de Android sunt cu adevarat rasfatati si au la indemana o multime de posibilitati din care pot alege, insa acest acest lucru se poate dovedi coplesitor daca nu stii care aplicatie ar fi potrivita pentru nevoile tale. De fapt, atat de multe aplicatii sunt lansate zilnic incat pare extrem de dificil sa tii cont de ele. Mai mult de atat, este dificil sa te bucuri de aplicatiile cele mai bune. Daca te-ai plictisit de ceea ce folosesti in mod curent si vrei sa incerci ceva nou, iata mai jos o lista cu cele mai noi si interesante aplicatii lansate in luna august.

  1. Planta

Mai putin beton si mai multa verdeata, acesta este sfatul pentru oricare iubitor de natura sau care cauta mai multa relaxare. Din pacate, nu toti dintre noi ne pricem la gradinarit si a tine o planta in viata poate fi destul de dificil daca nu primeste apa suficienta. Cu aceasta aplicatie, vei primi o notificare de fiecare data cand este timpul sa uzi plantele, oferind un program specific fiecare plante in parte.

Daca doresti sa folosesti optiunile extra ale aplicatiei, va trebui sa platesti o subscriptie premium care-ti va oferi optiunea de recunoastere a plantei pe baza unei fotografii, sfaturi despre unde sa plasezi planta in casa sau gradina si multe altele.

  1. Aquafy Water Tracker Reminder

Aquafy Water Tracker ReminderAquafy este o aplicatie care masoara nivelul de apa consumata reamintindu-ti printr-o notificare cata apa sa bei pe parcursul unei zile. Scopul aplicatiei este sa te mentina hidratat, fiind cu atat mai important in timpul verii sau pentru cei care fac sport si transpira, consumul de apa necesitand a fi distribuit atat inainte, in timpul, cat si dupa activitatea fizica.

Potrivit unor studii efectuate, consumul de lichide recomandat este de aproximativ 3 litri pentru barbati, respectiv 2.2 litri pentru femei. Din aceasta cantitate totala de apa consumata, 70-80% este obtinuta din lichide, iar restul de 20-30% provine din alimentatie.

Interfata aplicatiei este intuitiva si cu un design atractiv, avand chiar si widget-uri pentru a face lucrurile mai usoare in utilizarea ei. Mai dispune si de alte cateva personalizari si functioneaza extrem de bine.

  1. StudyGe

StudyGeNu este niciodata prea tarziu sa inveti lucruri noi. Cu StudyGe vei invata sa recunosti tarile si capitalele din intrega lume intr-o maniera amuzanta si provocatoare. In acest fel, vei putea debloca mai multe avantaje in interiorul aplicatiei, sa observi si sa-ti imbunatatesti nivelul de cunostinte despre geografie. Mai mult de atat, vei putea concura impotriva altor jucatori online.

  1. Destiny Lights

Destiny LightsDestiny Lights este o aplicatia de social media al carei scop este sa ofere suport utilizatorilor care trec printr-o perioada mai grea sau se confrunta cu probleme personale si nu au cu cine sa le discute. Ce ai de facut este sa te loghezi in aplicatie, vei primi un user anonim si iti vei seta un status cu lucrurile care te indispun. Alti oameni pot citi statusul si pot oferii ajutor. Asemeni altor idei de retele de socializare, Destiny Lights iese din tipar, fiind unica si avand un impact salutar celor care o utilizeaza.

  1. My Little Black Book

my little black bookMy Little Black Book este o aplicatie de dating care functioneaza ca un agregator, mai exact colecteaza informatiile tale din aplicatiile de dating instalate si le organizeaza. Vei putea pastra evidenta intalnirilor tale mai usor cu ajutorul unui calendar si a altor instrumente utile. In plus, iti permite sa scrii cateva notite in dreptul fiecarei conexiuni avute in aplicatiile de dating, ceea ce e util si inovator pentru cei care ar avea nevoie de o astfel de aplicatie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook