Recomandarile noastre pentru cele mai in voga accesorii

[divider]

[wptab name=’1. Samsung Galaxy Gear’]

LG G Flex
Samsung Galaxy Gear V700

Galaxy Gear V700 este ceasul intelligent, cu un design stylish si un cadran din aluminiu rezistent la apa si la praf, pe care orice persoana cu o viata dinamica si mereu conectata ar trebui sa-l aiba. Gear V700 este mai mult decat un ceas sau o posibilitate de a primi notificari precum apeluri pierdute sau mesaje de la smartphone, prin intermediul bluetooth. Cu un touchscreen Super AMOLED de 1.63” acesta permite controlul unor functii ale telefonului precum redarea muzicii, iar prin intermediul WatchON pot fi controlate diferite produse electronice compatibile precum un TV de generatie noua. Ceasul ascunde un procesor de 800Mhz, o memorie interna de 4GB si o camera foto de 1.9MP, ideala pentru a realiza instantaneele dorite sau pentru a filma video-uri la 720p@30fps.

[/wptab]

[wptab name=’2. Google Chromecast’]

Google
Chromecast 

Chromecast este receiverul dezvoltat de catre Google, care permite trimiterea imaginilor, video sau statice, de pe ecranul smartphone-ului/tabletei pe ecranul unui TV, pentru a fi vizualizat de catre mai multe persoane in acelasi timp. Este un dispozitiv must-have de catre cei cu o familie numeroasa, care apreciaza timpul petrecut impreuna cu cei dragi, relaxandu-se in fata televizorului. Chromecast se conecteaza la reteaua wireless si permite vizualizarea video-urilor offline, de pe telefon, sau online. Avantajul acestui dispozitiv este ca ofera o noua functie telefonului/tablete, si anume aceea de a fi o legatura intre lumea digitala si viata in familie. Telefonul/tableta devine acum o telecomanda prin care poate fi controlat continutul, pe TV: se poate schimba canalul, volumul sau video-ul. 

[/wptab]

[wptab name=’3. Plantronics Discovery 975′]

Plantronics
Discovery 975 

Daca ai fost in cautarea unei casti bluetooth elegante, pe care sa o poti oferi cadou unui om de afaceri sau unei doamne care apreciaza bunul gust, atunci trebuie sa iei in calcul casca bluetooth Plantronics Discovery 975. Realizata cu accente de aluminiu si piele si folosind un gel patentat pentru o utilizare indelungata, casca ofera o calitate a sunetului premium, precum si o portabilitate sigura. Ea vine alaturi de un toc cu display, care serveste unui scop dublu: alaturi de protectie, tocul are functia de a incarca casca, astfel incat in timp ce nu este utilizata poate fi depozitata in siguranta si incarcata in acelasi timp. Cu o greutate de numai aprox. 8 grame, casca are toate functiile necesare pentru o convorbire clara si indelungata: un buton de pornire, butonul pentru acceptarea sau incheierea unui apel si un port micro-USB pentru incarcare. Mai mult, microfonul dublu actioneaza pentru diminuarea surselor de zgomot, astfel incat conversatiile vor fi clare atat in aer liber cat si indoor.

[/wptab]

[wptab name=’4. Xquisit Bluetooth XQS10′]

Xqisit Stereo
Bluetooth XQS10 

Boxa Xqisit stereo este ideala pentru corelarea unui soundtrack acelei zile banale care se intrevede. Daca adesea te afli in medii in care asculti muzica de pe telefon, dar ai prefera putin mai mult volum si o calitatea a sunetului mai buna, atunci boxa Xqisit stereo XQs10 este pentru tine. Mai mult, prin intermediul microfonului incorporat, poti purta si conferinte telefonice, hands-free.
Boxa are doua difuzoare de 6W HD cu subwoofer si poate reda pana la 10 ore de auditii muzicale, iar pentru cei cu o ureche muzicala fina, este accesoriul perfect de avut la indemana. 

[/wptab]

[wptab name=’5. Acumulator MiPow’]

mipow1
Acumulator
MiPow 2600mAh 

Toata varietatea de accesorii si gadgeturi pe care o detinem cu mandrie nu va fi completa fara un acumulator de urgenta. Suntem constienti ca micile placeri tehnologice care ne fac viata mai frumoasa consuma in acelasi timp bateria device-urilor, iar recomandarea noastra este sa nu neglijati sursele alternative, portabile, de incarcare. Pentru aceasta va recomandam acumulatorul de urgenta MiPow, un dispozitiv compact, din aluminiu, destinat incarcarii on-the-go a telefonului sau gadget-ului. Cu o baterie de 2600 mAh, si o incarcare prealabila, acest accesoriu este suficient pentru a restaura viata bateriei secate de energie a dispozitivului pe care il utilizati.

[/wptab]

[end_wptabset]

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook