Este momentul sa descoperim noi jocuri care sa improspateze memoria telefonului, asa cum facem in fiecare luna. Ti-am pregatit cateva lansari excelente de jocuri, astfel incat sa tii pasul cu cele mai noi tendinte in gaming.

1. TMNT: Shredder’s Revenge

Testoasele ninja mutante si-au gasit inspiratia in jocurile video de tip arcade din anii ’80 si ’90, fiind la moda la momentul respectiv. Jocul acesta, insa, nu are continut nostalgic pentru public. TMNT: Shredder’s Revenge are toate calitatile pe care le asteptam de la unul dintre cele mai bune jocuri Android, incluzand suport pentru controller, framerate-uri nelimitate si o vasta varietate de caractere.

Lansat de Netflix, fanii acestui joc vor iubi experienta desprinsa din seria originala de desene si reproducerea fidela a caracterelor, iar cei impatimiti ai luptei vor aprecia varietatea si fluiditatea scenelor de lupta, arta fantastica pixelata si controalele elegante. 

2. Perfect Grind

Apogeul cand jocurile de skateboarding faceau mare valva printre pasionatii de gaming, pe vremea lui Tony Hawk, a disparut de mult. Jocul Perfect Grind arata, insa, ca sunt mereu distractive. Acesta inglobeaza diverse trucuri de skateboard printre care o serie de comenzi simple de glisare care iti permit sa realizezi combo-uri satisfacatoare cu o singura mana. Este un joc ciudat si distractiv care te va tine captiv ore intregi.

3. Sands of Salzaar

Vei patrunde cu ajutorul acestui joc intr-o lume vie, completand misiuni si invingand rivalii in timp ce iti construiesti propria armata. Aceasta va fi folosita pentru a se angaja in batalii in timp real, iar fiecare soldat recrutat de tine are rolul lui de jucat. Sands of Salzaar este in esenta un joc de tip RPG ambitios intr-o lume deschisa si plina de aventura.

4. Eversoul

Eversoul a fost lansat la inceputul lunii ianuarie, avand toate obiectivele de preinregistrare indeplinite, ceea ce inseamna ca jucatorii au castigat o suma mare de recompense chiar de la inceputul jocului. Acest joc de tip RPG combina bataliile provocatoare cu o mecanica gacha, facand mai usor pentru jucatori sa inceapa jocul fara sa devina plictisiti. Daca doresti sa incerci un joc gacha anul acesta, atunci joaca-te Eversoul.

5. Resonance of the Ocean

Resonance of the Ocean este unul dintre acele jocuri care se incadreaza in deciza “calitatea este inaintea cantitatii”. Desi nu dorim sa stricam misterul, iti garantam ca te vei gandi la experienta jocului mult timp dupa ce l-ati terminat. 

Ce ofera acesta? Resonance of the Ocean este un joc de aventura unde vei rezolva puzzle-uri audio pentru a progresa povestea. Este recomandata purtarea unei perechi de casti bune, deoarece va trebui sa va concentrati cu atentie asupra sunetelor pentru a evita confuzia. Asadar, daca vrei sa incerci un joc indie captivant cu mecanici puzzle originale, esti la locul potrivit.

Resonance of the Ocean

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook