Samsung Galaxy Z Flip4 are un drum lung pentru a egala si depasi modelul Flip3, atat de indragit si apreciat de catre utilizatori. Cu modelul din vara trecuta, Samsung a redefinit design-ul telefoanelor sale pliabile stil “scoica” facand imbunatatiri la modul de inchidere si software, dar si faptul ca a avut un pret de pornire mult mai mic.

Cu toate acestea, exista suficient loc de imbunatatiri si perfectionare. Samsung Galaxy Z Flip3 este departe de perfectiune, iar Samsung are o multime de optiuni sa faca modelul urmator mai bun decat precedentul. De la baterie la durabilitate, Galaxy Z Flip4 poate deveni un inovator, asemeni modelului anterior. Samsung Galaxy Z Flip4 si-a facut aparitia la evenimentul special Samsung Unpacked pe data de 10 august.

Galaxy Z Flip3 a reprezentat, pe parte de design, un device nu cu multe schimbari fata de primul model lansat din aceeasi serie, iar la fel si Flip4 a strabatut acelasi drum. Flip4 are aproape aceleasi dimensiuni si marime ca precedentul model, dar cu unele modificari la balamaua care serveste la plierea telefonului, ceea ce face ca telefonul sa arate mai subtire si mai portabil.

La capitolul culoare, zvonurile inclinau spre patru culori dintre care vor putea alege utilizatorii, acestea fiind graphite, pink gold, bora purple si blue. Acest lucru s-a adeverit. Mai mult de atat, daca alegi sa cumperi varianta Bespoke Edition iti vei putea personaliza telefonul in functie de preferintele de culoare, putand vopsi atat rama, cat si spatele si fata telefonului.

Samsung Galaxy Z flip 4

Cat despre specificatiile display-ului, Galaxy Flip4 are un display intern de 6.7 inchi cu o rezolutie de 2640 x 1080 pixeli + 425 ppi si unul extern de de 1.9 inchi cu o rezolutie de 512 x 260 pixels + 302 ppi – aceleasi dimensiuni ca pe Flip3, alegere facuta intrucat design-ul de pe Flip3 este unul reusit si nu necesita alte schimbari. Zvonurile referitoare la camera de selfie sub display au fost infirmate, aceasta este una perforata in mijlocul partii superioare a ecranului. Bateria are 3700 mAh, imbunatire care pare de folos pentru utilizatori, insa avand in vedere problemele cu bateria pe care le are Flip3, s-ar putea sa nu fie de ajuns.

La capitolul hardware, pentru a propulsa telefonul, Samsung s-a folosit de ultimul procesor lansat pe piata – Snapdragon 8+ Gen 1, care este disponibil pe majoritatea flagship-urilor actuale si pe seria Samsung Galaxy S22. Device-ul vine in trei combinatii de stocare: 128GB, 256GB si 512GB si pastreaza aceeasi memorie RAM de 8GB pentru fiecare dintre aceste combinatii. Cu aceste specificatii Z Flip4 ar trebui sa tina pasul cu alte device-uri flagship din gama si nu va impinge utilizatorul sa faca niciun compromis.

Samsung Galaxy Z Flip4 a ajuns pe piata cu cateva modificari importante fata de modelul Z Flip3, rezultand intr-un telefon pliabil cu un aspect mai atractiv care aduce performanta la nivelul actual. Acesta este inzestrat cu cateva mici imbunatatiri de design si performanta, ceea ce demonstreaza ca Samsung a ascultat de utilizatorii sai. Daca doresti un telefon cu un design care iese din tipare, cu o functionalitate excelenta si cu un pret bun, atunci Galaxy Z Flip4 este alegerea potrivita pentru tine.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook