Compania OnePlus isi lanseaza in fiecare an seria sa de flagship-uri de pe piata, ajungand sa concureze cu marii giganti producatori de telefoane Android. In anii trecuti, de la lansarea lui OnePlus 7 Pro in 2019, am fost obisnuiti cu varianta simpla a flagship-ului OnePlus, una Pro urmata de inca care includea litera “T”. Anul acesta pare a fi mai confuz ce modele va include noua serie intrucat compania nu a oferit niciun detaliu in sensul acesta.

Cei de la OnePlus au postat cateva poze oficiale cu noul telefon, dezvaluind design-ul smartphone-ului in culorile verde si negru ca optiuni de culoare. Pana acum, stim deja ca acesta va fi propulsat de ultima generatie de procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 cu configuratii de 12 sau 16GB RAM. Daca ar fi sa optezi pentru varianta de 12GB RAM vei primi 256GB ROM, in timp ce varianta cu 16GB RAM ofera doua optiuni ale memoriei de stocare: 256GB sau 512GB.

OnePlus 11
Sursa foto: Oneplus.com

Camera a fost intotdeauna un punct forte pe care s-a axat compania de-a lungul vremii, castigand admiratia multor fani, iar zvonurile din mediul online ofera cateva informatii clare in acest sens: camera principala va fi de 50 megapixeli pe OnePlus 11, ajutata de inca una de 48 megapixeli cu unghi larg si alta de 32 megapixeli pentru lentila telephoto care detine zoom optic 2x. Teoretic, camera telephoto ar trebui sa fie o imbunatatire in termeni de rezolutie fata de cea de anul trecut de pe OnePlus 10 Pro, desi aceea permite un zoom optic 3.3x. Filmarea video se va face la calitate 8K cu 24 cadre pe secunda sau 4K cu 60 cadre pe secunda, iar camera de selfie va avea 16 megapixeli si o apertura f/2,4.

Display-ul ramane fidel editiilor trecute fiind unul AMOLED FULL HD+ de 6,7 inchi cu o rata de refresh a ecranului de 120Hz. Una dintre principalele atractii ale modelului OnePlus 10 Pro a fost dimensiunea ecranului, multi bucurandu-se de cat de usor este manevrat, permitand o strangere ferma pentru a nu scapa telefonul din mana.

Mai mult de atat, se cunoaste ca bateria va fi una generoasa de 5000 mAh care permite incarcare ultra rapida de 100W denumita SUPERVOOC de companie, a carei putere de incarcare va duce telefonul la 100% in 25 minute, daca ar fi sa dam crezare spuselor oficiale din partea OnePlus. Nu exista incarcare wireless pe acest device, in mod surprinzator, motivele nefiind cunoscute pana acum. 

In ultima instanta, ca pret, ne asteptam ca pentru varianta simpla, daca va exista una, sa fie undeva in jurul a 600-700 dolari pentru piata europeana. OnePlus 11 va suporta, cel mai probabil, patru variante majore de update-uri anuntate de companie. Device-urile lansate in 2023 si urmatorii ani vor beneficia de cinci ani de update-uri la pachet cu patru update-uri majore de Android, ajungandu-se sa detina ultimul update Android 17, la vremea cand va fi lansat.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook