Este greu sa argumentezi impotriva seriei Google Pixel 6 care a fost cea mai fascinanta serie Pixel din ultimii ani. Cu un procesor Tensor adaptat special sa ruleze pe seria Pixel 6, cu un senzor nou pentru camera principala, specificatii impresionante, flagship-urile au fost o atractie pentru cei mai multi utilizatori. In timp ce Google Pixel 7 a fost confirmat cu luni in urma la evenimentul Google IO din luna mai, exista inca multe lucruri pe care nu le cunoastem despre viitorul flagship si fratele sau mai mare, modelul Pixel 7 Pro. Multiple zvonuri si randari au circulat, care mai de care mai interesante.

Dupa ce am putut arunca o privire fugara asupra lui Pixel 7 la evenimentul din mai, am putut afla ca va avea incorporat a doua generatie de procesor Tensor, dar si viitoare dezvoltari pe baza de inteligenta artificiala si aplicatii dezvoltate cu machine learning. Cu toate acestea, la multe dintre intrebari n-am aflat inca raspuns.

Potrivit unui celebru vanzator de pronosticuri in persoana lui Jon Prossor, acesta afirma ca cele doua modele din seria Pixel 7 vor avea data de lansare pe 13 octombrie, in timp ce perioada de precomanda ar putea continua pana in 6 noiembrie. Dupa cum stim de la Google, compania a dezvaluit ca perioada de lansare toamna anului acesta, astfel ca octombrie va fi cel mai probabil luna in care se va intampla acest lucru, intrucat Google in mod obisnuit sustine evenimentul de lansare in acea luna.

Referitor la design, Google a introdus un aspect cu totul nou la seria Pixel 6, oferind un modul de camera dispus pe orizonatala de-a lungul spatelui telefonului. Din aceasta cauza s-a remarcat a fi unic si nu se poate compara cu niciun alt device din industrie. Se pare ca Google vor sa continue pe aceasta nota tematica si cu Pixel 7, pastrand acelasi tip de modul pe orizontala, insa cu schimbari la dispunerea camerelor. Modelul standard va urma sa aiba un setup de doua camere si modelul Pro va primi inca un senzor in plus.

Pe partea de display, circula zvonuri conform carora varianta simpla Pixel 7 va avea un ecran mai mic, de la 6.4 inchi la 6.3”, dar varianta Pro pastreaza aceeasi marime de 6.7 inchi a ecranului. In aceeasi ordine de idei, rata de refresh se va diferentia intre cele doua modele, fiind de 90Hz, respectiv 120Hz pentru modelul Pro. Rezolutia lui Pixel 7 Pro va fi una impresionanta si ea, de 3120 x 1440 cu o rata de refresh adaptiva de la 10Hz la 120Hz, ecranul putand atinge in conditii de luminozitate pana la 1000 nitsi.

La capitolul hardware, zvonurile sugereaza ca modulul de camera pe varianta simpla ramane acelasi, ceea ce inseamna ca Pixel 7 pastreaza camera principala de 50 megapixeli si cea pentru unghi larg de 12 megapixeli. Procesorul – a doua generatie Tensor, ar urma sa faca echipa cu 12GB RAM si 256GB memorie de stocare. Procesorul ar urma sa foloseasca core-urile Cortex-A55 si ne asteptam la viteze uluitoare de procesare a informatiei, daca se vor materializa aceste speculatii.

Seria Pixel 7 ne incanta imaginatia si asteptarile pentru este asteptata sa rezolva cateva aspecte din seria Pixel de anul trecut. Desi nu ne asteptam la nimic revolutionar, pentru ca asa se intampla cu industria actuala care dupa ani buni de inovatii s-a maturizat, insa va reprezenta o imbunatatire de bun augur pentru utilizatorii Google.

Sursa foto: Gadgets360.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook