Compania Allview a anuntat lansarea aplicatiei Touravi, in varianta beta. Aceasta aplicatie va oferi utilizatorilor posibilitatea de a avea un ghid turistic complet, printr-un sistem care poate recunoaste imagini si poate livra mai departe informatii despre acestea.

Touravi este capabila sa recunoasca obiectivele turistice si sa iti povesteasca despre acestea, in limba dorita. In plus, te poate indruma spre alte locatii de interes, aflate in apropiere: restaurante, cafenele, hoteluri s.a.

Cum se apropie perioada de concedii, utilizatorii pot beneficia de acest avantaj, pentru a afla mai multe informatii despre obiectivele pe care le viziteaza si nu numai.

Allview a integrat functia Text-To-Speech a asistentului vocal AVI, in aplicatia Touravi. Astfel, este capabila si sa citeasca informatii primite despre imaginea identificata.

Pe langa detalii despre obiectivele turistice, aplicatia Touravi poate sa recunoasca chiar si pasari, animale, plante, sau diferite tipuri de obiecte.

Aplicatia va fi disponibila pe noul terminal Soul X5 Pro, urmand ca pe viitor sa poata fi folosita si pe alte terminale Allview.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook