TP-Link este un cunoscut producator de echipamente de retea cunoscut si in Romania mai ales pentru routerele sale wireless. Recent compania si-a declarat intentia de a intra pe piata de telefoane mobile inteligente cu un sub-brand numit Neffos. Primul smartphone din aceasta serie este asteptat sa fie lansat in luna februarie 2016 desi nu este specificat concret un model anume. Acesta nu ar fi primul model ce poarta marca TP-Link, in anul 2012 a mai lansat unul, TP-Link T882 ce rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich si avea specificatii de top pentru acele vremuri.

Jeffrey Chao, CEO companiei declara despre anuntul intrarii in piata telefoanelor inteligente:

„Intentia noastra initiala de a creea Neffos a fost de a oferi o experienta digitala unica prin stabilirea unei conexiuni firesti intre oameni si dispozitive. Noi credem ca un smartphone adevarat ar trebui sa ofere bucurie utilizatorilor de tehnologie si in acelasi timp sa le simplifice viata intr-o lume cu o explozie informationala, incat pentru utilizatori smartphone-ul nu este doar o unealta ci si un accesoriu la moda in care se pot regasi.”

Putem specula ca noul smartphone se va incadra bine in cerintele tehnologiei de astazi dar va avea si un design de remarcat. Denumirea de Neffos provine din limba greaca si inseamna „nori” dar poate avea si semnaificatia de „foarte palpitant”.

Compania a specificat ca lansarea produsului va avea loc in Q1 2016 deci nu mai este mult de asteptat. Detalii despre pret si specificatii vor fi dezvaluite tot atunci.

Pana atunci, la multi ani si multe gadgeturi!

 

 

Sursa: Gadgets 360

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook