Incepand cu versiunea V28 de software castile VR Oculus Quest 2 vor suporta o functie mult dorita de gameri, si anume rata de reimprospatare a imaginii de 120Hz care ofera o experienta mult mai fluida in jocuri. Chiar daca inca nu sunt multe aplicatii sau jocuri care suporta nativ 120Hz, activarea optiuni va da posibilitatea utilizatorilor sa beneficieze de aceasta functie odata ce dezvoltatorii de jocuri si aplicatii o vor face disponibila. Pana atunci continutul va rula la 90Hz.

O noua functie mult asteptata ce vine tot in versiunea 28 este Air Link. Daca incepand din 2019 posesori de Oculus Rift au putut sa se bucure de jocurile de pe PC printr-un cablu USB-C, incepand cu noua versiune de soft si cu Oculus Quest 2 se pot bucura si de mobilitate, conexiunea la PC fiind realizata prin WiFi. Pentru acest lucru este nevoie de ultima versiune de soft instalata si pe PC. Pentru o experienta cat mai buna in jocuri este recomandat un router care suporta retea 5GHz pe standardul AC sau AX.

O alta functie interesanta este Infinite Office, prin care iti poti aduce biroul in VR. Vei avea practic biroul cu tot cu tastatura si mouse conectate in lumea VR.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook