O binecunoscuta vedeta de televiziune din Rusia, Ksenia Sobchak, a fost angajata de catre Samsung pentru a promova smartphone-urile acestora in aceasta tara. Asa cum era normal, o clauza in acest contract prevedea ca aceasta sa foloseasca in public exclusiv smartphone-uri Samsung. Este o clauza uzuala in cazul acestui tip de contracte, in care brand ambassadorului nu ii este permis sa se afiseze in public cu dispozitive ale competitorilor.

Vedeta, despre care se spune ca ar fi fina presedintelui Putin, se pare ca a incalcat aceasta clauza dupa ce a aparut intr-o emisiune televizata folosind un iPhone X. Ea a incercat la un moment dat, in timpul unei emisiuni, sa ascunda telefonul, acoperindu-l cu o foaie de hartie, insa a fost destul de clar ca telefonul era un iPhoneX. Reactia celor de la Samsung nu a intarziat sa apara, acestia anuntand ca vor cere Kseniei Sobchak despagubiri in valoare de 108 milioane de ruble, adica aproximativ 1.5 milioane de euro.

In afara faptului ca a aparut la TV cu un iPhone X, se pare ca brand ambassadorul Samsung a fost vazut folosind telefoane Apple la mai multe evenimente, incalcand in mod evident contractul avut cu compania coreeana.

Puteti vedea filmuletul in care Sobachak incearca fara success sa isi ascunda iPhone-ul in timpul acelei emisiuni televizate, greseala care ar putea sa o coste peste 1.5 milioane de euro.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook