Un nou model de Huawei a aparut de curand pe site-ul Autoritatii Chineze de Reglementare a Telecomunicatiilor (TENAA), avand denumirea HuaweieH880. Celmai probabileste vorba despre varianta cu Force Display a lui Mate 8, flagship-ul companiei chineze, lansat la sfarsitul anului trecut.

Noul dispozitiv foloseste un procesor octa-core de 2.3GHz si are un display de 6 inch, FullHD.

Memoria RAM este de 4GB si cea interna de 64GB. Nu au aparut informatii in ceea ce priveste camerele foto, insa se presupune ca noulmodelva folosi o configuratie a camerelor identica cu Mate 8 (16MP camera principala si 8MP cea frontala). Dimensiunilesunt de asemenea foarte aropiate de Mate 8: 157.3 × 80.6 × 8.2mm in fata de157.1 x 80.6 x 7.9 mm.

Asemanarile cu flaghip-ul Huawei sunt evidente, noul model urmand sa aduca in plus tehnologia Force Touch, care lipseste la Mate 8.

Aceast tehnologiea fost lansata pentru prima data de Apple, odata cu iPhone 6S, si a mai fost folosita de Huawei la modelul Mate S.

Deocamdata nu a fost anuntata o data de lansare a noului Huawei, insa, avand in vedere ca a primit deja certificarea TENAA, este de astepta sa il vedem pe piata in cel mai scurt timp.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook