Un screenshot din AnTuTu cu un model misterios de la Samsung a aparut pe Weibo, o populara platforma social media chinezeasca. Este vorba despre Galaxy C7, cu numele de cod SM-C7000, un smartphone mid-range spre high.

Conform informatiilor aparute, noul Samsung foloseste Snapdragon 625 si are o rezolutie a display-ului de 1080 x 1920. Memoria RAM este de 4GB iar cea de stocare de 32GB. 16 MP este rezolutia camerei principale si 8 MP cea a camerei frontale. Sistemul de operare este bineinteles Android 6.0.1 Marshmallow.

Se pare ca din punct de vedere al specificatiilor, noul model este situat undeva intre modelul mid-range Galaxy A7 si flagship-ul Galaxy S7. In privinta design-ului, este usor sa presupunem ca C7 va avea o carcasa din metal si sticla, pastrand trend-ul ultimelor modele lansate. La prima vedere terminalul pare o alegere buna, pentru cei care nu isi doresc neaparat un ecran QHD, insa vor sa aiba un smartphone Samsung cu un design nou, la un pret mai mic decat modelele de top. Conform rezultatelor din AnTuTu, C7 a realizat 60140 de puncte, punctaj destul de bun, apropiat de cel al lui Galaxy S6.

Untitled

Sursa: Phonearena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook