Anul trecut, Huawei au lansat aplicatia proprie de navigatie denumita Petal Map, iar acum compania a lansat un update major aducand functii esentiale, cum sunt planificarea plimbarilor, mersul cu bicicleta si transportul public.

Stim ca Huawei, dupa ce s-a produs scandalul cu America si nu au mai putut integra serviciile Google, au dezvoltat si imbunatatit rapid propriul ecosistem pentru ca utilizatorul sa se simta cat mai confortabil fara lipsa acelor servicii. Astfel, aceste noi servicii vin ca o extensie a bunului mers al lucrurilor adus utilizatorului de smartphone-uri Huawei si Honor. Prin aceste noi update-uri, vei putea vedea multiplele rute, in timp ce primesti informatii aditionale despre durata traseului.

Aplicatia Petal Map este un serviciu de cartografiere geografica cu ajutorul careia compania utilizeaza diferite tehnologii furnizate de datele oferite prin satelit cu ajutorul Super Global Navigation Satellite System, oferind informatii pentru peste 140 de tari. Update-ul major survenit acum in 2021 ofera, la o singura privire, variate informatii privind calatoria si posibile rute si moduri de transport pentru a economisi timp.

Petal Maps este disponibila exclusiv in Huawei AppGallery si functioneaza cu aproape orice device Huawei sau Honor. Mai suporta si AirGestures, un mod de navigare fara maini disponibil doar pentru seria Huawei Mate 40.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook