Cauti de mult un telefon rezistent care sa functioneze mai mult in timp? Atunci Motorola E7 Power este o alegere potrivita pentru tine. In cele ce urmeaza poti vedea cateva dintre specificatiile sale:

Baterie ultra-rezistenta

Cu acest smartphone poti pleca in calatorii in weekend fara griji chiar daca ti-ai uitat incarcatorul acasa. Bateria imensa de 5000 mAh te lasa sa te bucuri de aplicatiile preferate mai mult timp. Poti viziona clipuri prin streaming timp de 14 ore, poti asculta muzica timp de 76 de ore sau poti naviga pe internet timp de 12 ore fara intreruperi. Mai multa putere si distractie intr-un singur singur smartphone!

Ecran imens

Cu Motorola E7 Power ai o vizibilitate mai bun ape ecran fiind mai mare, avand un display Max Vision HD+ de 6,5 inci. Astfel, poti viziona filme pe intregul ecran de oriunde te afli. Imaginile afisate vor fi clare si contrastante indifferent de lumina incaperiiin care stai.

Camera uimitoare

Daca vrei sa surprinzi cadre special in calatoriile tale, camera principal de 13 MP vine in ajutorul tau. Motorola E7 Power iti aduce functii de focalizare rapida pentru a captura cele mai spontane clipe alaturi de cei dragi. In plus, obiectivul Macro Vision iti permite sa observe in fotografiile tale cele mai detaliate elemente.

Procesor performant

Telefonul este gata de actiune impreuna cu un processor incredibil de puternic care te ajuta sa navighezi printre aplicatii mai rapid sis a ai o experienta a jocului unica pe ecran. Uita de intreruperi si gliseaza pe ecran mai lin cu Motorola E7 Power.

Vezi cum arata smartphone-ul si cu ce vine la pachet!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook