Galaxy Watch4 se remarca prin eleganta si designul unic, minimalist, fiind potrivit pentru orice ocazie. Smartwatch-ul vine cu un afisaj in culori vivide, comenzi rapide si functii super utile pentru monitorizarea antrenamentelor.

Conectare rapida prin Bluetooth

Smartwatch-ul se conecteaza rapid la telefon prin Bluetooth. Vine echipat cu microfon si difuzor, putand astfel sa preiei apelurile direct pe ceas si sa ramai conectat la ceea ce este important pentru tine.

In timpul antrenamentelor de fitness, poti conecta castile Buds la smartwatch pentru a asculta muzica care iti da motivatie sa duci pana la capat excercitiile.

Design minimalist

Galaxy Watch4 are o dimensiune de 46mm si o greutate de doar 26 grame. Acesta este confortabil la incheietura mainii, putand fi folosit chiar si in timpul noptii pentru a-ti monitoriza somnul.

Ecranul Super Amoled este suficient de luminos, chiar si in conditii de lumina puternica. Ceasul vine cu o multime de fatete potrivite oricarui stil.

Un coechipier de nadejde

Pe langa functiile de masurare a pasilor, contorizare a caloriilor, masurare a pulsului si al nivelului de stres, Galaxy Watch4 poate masura nivelul oxigenului din corp, poate detecta tensiunea arteriala si in plus, te poate ajuta sa iti faci o idee despre compozitia corpului tau (masa corporala, masca musculara sau procentul de apa din corp).

In acest scurt video poti vedea cum arata smartwatch-ul Galaxy Watch4:

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook