Modelul Redmi Note 11 impresioneaza prin performanta si designul modern cu rama plata.
Smartphone-ul este accesibil ca pret si ofera functii avansate, devenind o tehnologie perfecta pentru cei cu un stil de viata activ.

Iata care sunt specificatiile si caracteristicile speciale ale lui Redmi Note 11:

Procesor puternic Snapdragon 680 face telefonul sa fie pregatit de orice provocare. Cu ajutorul acestuia, modelul este mai rapid si eficient la fiecare utilizare.

Display-ul AMOLED de 6,42 inci FHD+ iti ofera imagini clare, luminoase si contrastante pe ecranul telefonului. Poti viziona filme direct de pe acesta si te bucuri de o experienta vizuala de cinema.

– Modul de citire pentru care poti opta atunci cand petreci mai mult timp pe telefon este perfect pentru a reduce stresul ochilor.

Rata de reimprospatare ridicata de 90Hz face intreaga experienta de navigare mai lina si usoara chiar si atunci cand telefonul este suprasolicitat.

Bateria de 5000mAh este rezistenta la zilele aglomerate, iar incarcarea se face cu 21% mai rapid, telefonul fiind incarcat complet in doar o ora.

Camera performanta de 50 MP captureaza orice moment important pentru tine la calitate superioara. Imaginile si video-urile sunt mai dinamice datorita camerei de 8 MP cu unghi ultra larg pentru peisaje si cu camera de profunzime care urmareste subiectul principal al fotografiei.

Unboxing video

Descopera cum arata smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 11 si ce include pachetul atunci cand il comanzi!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook