Odata cu aparitia pe piata a noilor modele Apple – iPhone XS și XS Max – se pare ca au aparut si primele nemultumiri ale utilizatorilor. Acestea sunt legate de modul de incarcare a anumitor modele XS si XS Max.

Numerosi utilizatori au raportat pe forumurile Apple ca telefoanele lor nu ar incepe sa se incarce in mod automat, chiar daca este conectat cablul de incarcare. Se pare ca, in unele cazuri, este nevoie de o apasare pe ecran in ideea de a „trezi” telefonul pentru ca acesta sa inceapa sa se incarce, in timp ce altele au nevoie de o procedura de tip plug-back-in, adica trebuie scos si reintrodus cablul de incarcare.

Asa cum era de asteptat, au aparut numeroase reactii si pe Youtube privind aceasta problema. Cei de la canalul Unbox Therapy au testat si au descoperit si ei neregula in cauza.

Apple nu a comentat inca acest lucru, insa cum totul devine viral, ne asteptam la o declaratie inevitabila din partea companiei. Este posibil ca totul sa se rezolve printr-un update de soft sau ,daca va fi nevoie, posibil vor chema in service acele telefoanele cu probleme.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook