Maine este programat marele eveniment sustinut de Samsung unde isi anunta cele mai noi device-uri, iar deja compania sud coreeana a incantat audienta cu videoclipul de prezentare al noului flagship pliabil, Samsung Galaxy Z Flip, care a rulat seara trecuta pe ecranele de la premiile Oscar.

Filmuletul ne ofera o privire de ansamblu asupra telefonului, punand in evidenta design-ul impreuna cu camera, cat si asupra capacitatile de convorbire oferite. Samsung a pus in prim plan display-ul care se pliaza pe mijloc ca pe una dintre caracteristicile esentiale, mentionand lucrul acesta in spot: “cuta din mijlocul ecranului principal este o caracteristica naturala a ecranului”. Alte informatii survenite evidentiaza un ecran micut de 1 inch care ofera informatii despre numarul apelantului cu diferite alerte, avand si functia de ceas.

Aditional, reclama dezvaluie functionalitatea lui Google Duo pe Galaxy Z Flip, insinuand ca producatorul coreean ofera asistenta nativa Google Duo pe acest device. Google a anuntat de curand cu entuziasm ca va fi prezent la evenimentul de lansare, cel mai probabil concentradu-se asupra acestei implementari.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook