La finalul lui 2017, iPhone X era lansat si a insemnat la momentul respectiv una dintre cele mai mari schimbari de design, in special prin aparitia notch-ului si absentei butonului de home, folosit si pentru amprenta. Notch-ul, devenit iconic, bantuie imaginea smartphone-urilor iPhone chiar si in ziua de azi cu seria 12. Se zvoneste ca si anul acesta se va continua pe aceeasi linie de design vis a vis de acesta.

iPhone 13 Notch Feature

Sunt zvonuri care afirma acesta fapt si, de cele mai multe ori, aceste tipuri de zvonuri devin adevarate. De data aceasta, publicatia taiwaneza DigiTimes sustine ca notch-ul viitor va ramane in continuare prezent pe device-urile Apple, insa marimea lor va fi mai redusa. La fel si senzorul pentru fotografii ultra-wide va primi imbunatatiri pe urmatoarea serie; de asemenea, senzorul LiDAR va fi mai mic, contribuind astfel la un design mult mai compact.

Despre urmatoarea serie se stie ca se va numi iPhone 12S avand patru modele, ca si seria trecuta, toate acestea pastrand notch-ul si design-ul cu colturi patratoase. Fiecare model va fi echipat cu senzorul LiDAR spre deosebire de seria actuala, unde doar modelele Pro si Pro Max beneficiaza de senzor. Mai mult de atat, cele doua modele high-end de pe viitoarea serie vor primi senzori foto mai mari, lucru imbucurator pentru bine-cunoscuta performanta a fotografiilor cu iPhone-ul.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook