Da, in caz ca ati citit de doua ori titlul, se pare ca viitorul release al sistemului de operare Google se va numi Android N, in loc de Android 7.0.

Android N prescurteaza denumirea Nougat si va fi lansat in 22 august pentru majoritatea dispozitivelor compatibile. Daca detineti insa un dispozitiv din gama Sony Xperia Z3 puteti accesa un release de previzualizare prin inscrierea in programul Developer Preview 4, pe langa inca trei dispozitive selectate in acest program: Google Pixel C, Nexus 9, precum si Nexus Player.

Dupa cum ne asteptam, trimiterea catre dispozitivele compatibile se va afectua la fel de lent ca si pana acum, in functie de regiune si operator. Stim cu certitudine, ca indiferent de tara sau regiune, dispozitivele Nexus vor avea prioritate la acest update.

Printre caracteristicile marcante ale noului Android N, care este posibil sa fi scapat la ultimul update, se enumera: suport multi-window, notificari cu posibilitate de a da reply direct, un nou meniu de setari caracteristic, notificari grupate in functie de aplicatia care le emite, doze-mode 2.0 si promisiunea pentru o performanta sporita, atat pentru procesor, cat si pentru baterie.

 

Sursa: http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/android-7-what-we-want-to-see-1311290

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook