Surse din industrie au dezvaluit o parte din planurile Google pentru viitorul Android Wear. Cei care utilizeaza in momentul de fata gadgeturi ce folosesc actuala veriune Adroid Wear 5.1.1, au un meniu imbunatatit. Potrivit unor surse noi,  urmatorul update promite o functionalitate si mai avansata.

Urmatoarea versiune Android Wear va avea noi facilitati1

Una din principalele caracteristici ale noii versiuni ce urmeaza a fi lansate este o atingere unica, destinata pentru functionalitatea interactiva cu ecranul ceasului. Utilizatorii care poarta smartwatch-uri si-au dorit intotdeauna sa interactioneze prin cat mai putine atingeri ale ecranului. In momentul de fata exista cateva aplicatii in Play Store cu ajutorul carora se pot folosi comenzi rapide care pot fi activate printr-o singura atingere.

Urmatoarea versiune Android Wear va avea noi facilitati

In comparatie cu actuala versiune prin care se gliseaza ecranul de la stanga la dreapata si de sus in jos, prin noua versiune cei de la Google vor sa integreze aceasta atingere unica pe fata ecranului, iar apoi glisarea ecranului de la dreapta la stanga.

Urmatoarea versiune Android Wear va avea noi facilitati2

 

In documentatia disponibila, Goole ofera cateva exemple de utilizare pentru atingerea pe fata ecranului smartwatch-ului.

Urmatoarea versiune Android Wear va avea noi facilitati3

Astfel, prin atingerea ecranului iar apoi glisarea de la drepta la stanga, se poate modifica vizualizarea fetei ecranului ceasului, se redau detalii despre prognoza meteo, arata grafic fitnes cu mai multe informatii, sau deschiderea de noi aplicatii cu detaliile respective. 

Urmatoarea versiune Android Wear va avea noi facilitati4

Aceasta versiune noua de Android Wear, chiar daca a fost anuntata ca se va lansa in 28.07.2015, se pare ca va intarzia cateva ziel, iar lansarea oficiala va avea loc la inceputul luni august 2015.

 

Sursa: Phandroid

 

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook