Nu e o gluma, cei de la Samsung vor introduce in component frigiderelor Family Hub 2.0, noul asistent digital, Bixby. Acest lucru este posibil pentru ca Bixby este un asistent digital cu posibilitati de implementare pe o gama larga de produse digitale.

Frigiderul Family Hub 2.0 a fost lansat in luna martie a acestui an, iar acum, datorita lui Bixby acest poate cauta pentru utilizator retete culinare, informatii despre vreme si multe alte lucruri. Bixby va putea controla temepratura din frigider si va propune utilizatorilor acele retete culinare in functie de obiceiurile fiecarui utilizator in parte. Partea interesanta este ca dispozitivul va functiona  pe post de hub si va putea interactiona cu alta electrocasnice inteligente precum aparatul de aer conditionat sau aspiratorul.

Cei de la Samsung planuiesc integrarea asistentului pe o gama larga de electrocasnice inteligente dar si pe smartphone-uri. Unul dintre telefoanele care va avea Bixby este Galaxy Note 8 despre care se zvoneste ca va fi lansat in luna August.

Chiar daca planurile pentru Bixby sunt destul de mari, lansarea a fost destul de proasta. Bixby este concurent direct cu Google Assistant si Amazon Alexa, insa lipsa controlului vocal pe teritoriul Statelor Unite este un dezavantaj major.

Cu toate acestea, Samsung a promis ca va rezolva aceste probleme pana la sfarsitul lunii mai. Noi suntem nerabdatori sa testam acest asistent, fie ca e implementat intr-un frigider, fie ca e intr-un telefon. Dar voi?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook