Se zvoneste ca cei de la Nokia (Microsoft) lucreaza la un succesor al lui Lumia 1020 care va avea o camera PureView si va fi dotat cu un numar de senzori care vor permite utilizarea unei game variate de gesturi pentru a controla telefonul. Printre aceste gesturi se va afla si “clasicul” Kinect – miscarea degetului in dreptul ecranului –  dar se vor introduce si unele gesturi noi cum ar fi activarea automata a difuzorului atunci cand se pune telefonul pe masa.

Sursele spun ca aceasta tehnologie, denumita 3D Touch, este in dezvoltare de cativa ani. Acest lucru inseamna ca se vor folosi, mai degraba, software si senzori Nokia decat sa imprumute de la Kinect.

Se preconizeaza ca noul telefon se va lansa in Statele Unite in noiembrie si va fi un competitor serios pentru Galaxy S5, HTC One M8, iPhone6 si, probabil, viitorul telefon de la Amazon (care va avea deasemenea  proprietati 3D).

Aceste informatii vin din mai multe surse, Evleaks, The Verge si WPCentral asa ca asteptam entuziasmati si alte detalii.

 

Sursa: www.extremetech.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

1 Comentariu

  1. Functia de activare automata a difuzorului atunci cand telefonul e pus pe masa o are si samsung waveII,deci nu mi se pare o inovatie…

Comments are closed.