Temele MIUI de la Xiaomi sunt foarte populare printre utilizatori si multi le duc dorul de cand in februarie 2018 au disparut complet din contextul european in cele 28 de tari in care erau disponibile. La acel moment nu a fost data o lamurire lamurire exacta din partea companiei privitoare la aceasta decizie, dar au fost mentionate cuvintele “schimbari privind reglemetarea intimitatii”, care trimit destul de clar la conditiile de GDPR. Nesperat si in mod fericit, dupa o pauza atat de lunga, temele MIUI revin in Europa.
Imagini pentru xiaomi miui 11 themes

Sunt vesti bune pentru utilizatorii Xiaomi si, potrivit anuntului oficial din partea companiei chineze, unii utilizatori europeni au deja acces la aplicatia de Teme si toate device-urile ar trebui sa primeasca acces pana la mijlocul lunii mai.

Ca o nota de subsol, acest fapt permite utilizatorilor europeni sa intre din nou pe site-ul oficial de teme Xiaomi si sa descarce teme, iconite, wallpapere si sunete. Acestea fiind spuse, nu mai trebuie sa folosesti VPN sau sa schimbi regiunea telefonului, singurele posibilitati dinaintea acestei veste. De acum incolo iti vei putea telefonul personal Xiaomi Mi 9, Redmi K20 Pro sau Xiaomi Mi Note 10.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook