Cei de la Google au sperat ca vor introduce pe piata varianta de “larg consum” inainte de finalul anului 2014, dar se pare ca acest lucru nu se va intampla.

Agetia de presa Reuters infomeaza ca Google Glass se va vinde in masa abia in 2015.

Chiar  daca inovatorul device a putut fi achizitionat inca din septembrie prin Google Play, nu a fost lansata inca o versiune targetata special catre consumatori,  iar dezvoltatorii de aplicatii incep sa-si piarda interesul. Conform Reuters, acestia si-au pierdut entuziasmul din cauza numarului mic de consumatori si limitarile device-ului. Chiar si Twitter a renuntat sa mai sustina Google Glass, dar in schimb Facebook ramane de partea lui.

Chiar si co-fondatorul Google, Sergei Brin, pare sa fi uitat de acest device. Dupa doi ani in care acesta a aparut la fiecare eveniment purtand o pereche de Google Glass, weekend-ul trecut si-a facut aparitia pe covorul rosu fara ochelari. Mai mult decat atat, se pare ca mai multi angajati Google care erau persoane cheie in dezvoltarea device-ului, au plecat din companie.

Cu toate acestea, americanii au spus ca vor sa continue cu dezvoltarea Google Glass si ca este, in continuare, un produs important pentru ei.

Daca vroiati sa faceti cadou de Craciun acest device inedit , va trebui sa va orientati spre alt gadget. Vestea buna este ca aveti de unde alege.

 

Sursa: www.techradar.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook