Cu ocazia zilei de Valentine’s  de obicei se lanseaza un numar destul de mare de telefoane invelite cu carcare vesele din culori precum rosu,roz,violet,etc. Insa cei de la Vertu sunt prea stilati pentru asa ceva. Noul lor terminal Vertu Clous de Paris, nu vine cu o carcasa vesela ci cu o carcasa compusa din piele de crocodil care a fost prelucrata de cei mai iscusiti  tabacari din Franta si Italia si elemente din titan de tipul Grade-5 care sunt imprimate cu un model de tipul guiloche.
Telefonul este conceput pe baza modelului Vertu Sinature Touch si are incorcorat sistemul audio produs de catre cei de la Bang & Olufsen plus o serie de ringtonuri ale Orchestrei Simfonice de la Londra. Pe langa toate aceste elemente care ii confera un caracter unic si stilat. Telefonul  mai vine echipat cu o camera de 13 megapixeli si un display generos de 4,7″ care este capabil sa redea imagini in format Full HD 1080p, care este acoperit cu o sticla protectoare confectionata din safir.
In interiorul telefonului se afla un chipset de tipul Snapdragon 801, o memorie de stocare de 64 de GB difuzoare audio stereo si o baterie de 2,275 mAh, care este compatibila cu sistemul de incarcare QI prin wireless. Pe langa toate aceste caracterestitci telefonul mai beneficiaza si de o conexiune LTE.

 

 

Sursa:www.vertu.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook