Update-ul la Android 7 Nougat a fost lansat pentru utilizatorii din SUA inca de acumcateva luni, iar acum va fi disponibil in sfarsit si in Europa.

Update-ul este deja lansat, astfel ca toate dispozitivele care sunt libere de retea vor primi acces la update cat de curand. Update-ul se va face OTA, iar daca aveti un One A9 si nu ati primit inca notificarea de update, puteti verifica manual disponibilitatea acestuia. Puteti face acest lucru din setari: Settings > About device > System updates si apasati butonul “Check for updates”.

Este interesant de mentionat faptulca cei de la HTC s-au laudat ca acest model va primi update la noua versiune de Android in maxim 15 zile de la lansarea noului Google Pixel. Ei bine, Google Pixel a fost lansat in 22 august,anul trecut. Asadar,update-ul a venit dupa ceva mai mult de 15 zile :).

Totusi,mai bine maitarziu decat niciodata, astfel ca update-ulkeste mai mult decat binevenit pentru utilizatoriiacestui model

Sursa:

http://www.androidauthority.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview – Difuzor Bluetooth Forever BS-600
Articolul următorSamsung a lansat Galaxy S8 si Galaxy S8+
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.