TikTok a marit din nou durata maxima a videoclipurilor din platforma lor pana la 10 minute, ceea ce este un salt urias de la 15 secunde, cat a fost limita de lansare. Anul trecut cei de la TikTok au crescut durata videoclipurilor la 3 minute, iar acum au prelungit durata acestora din nou..

“Cautam intotdeauna modalitati de a creste comunitatea noastra si de a face experienta TikTok mai buna. Am introdus videoclipuri mai lungi anul trecut, lasand comunitatii loc de creativitate si distractie. Astazi suntem incantati sa introducem o noua crestere si sa crestem din nou timpul la 10 minute ceea ce speram ca va deschide noi oportunitati creative pentru creatorii nostrii din intreaga lume” – spune un purtator de cuvant TikTok.

Pana acum foarte multi utilizatorii au gasit o solutie la aceasta limita de 3 minute prin incarcarea unui video mai lung in mai multe clipuri mai scurte, ceea ce a fost deranjant pentru utilizatorii aplicatiei. Motivul a fost ca trebuia sa se caute profilul creatorului pentru a vedea si celelalte parti din videoclip.

Odata cu acest anunt TikTok devine un concurent pentru YouTube, desigur nici cei de la YouTube nu se lasa mai prejos, foarte multi utilizatori folosind propria lor functie de videoclipuri scurte numita Shorts.

Sursa foto: Digitalbrandinginstitute.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook