Urmatorul mare eveniment de la Samsung se numeste Unpacked si va avea loc in mai putin de 10 zile, pe 5 august, si deja compania ne-a oferit detalii printr-un video de prezentare despre produsele ce urmeaza sa fie lansate.

Samsung, asa cum a precizat si ziele trecute si dupa cum se poate vedea din materialul video, va lansa cinci noi produse a caror silueta ne face sa credem ca este vorba despre tableta Galaxy Tab S7, castile Galaxy Buds Live, smartwatch-ul Galaxy Watch 3, noul model de telefon pliabil Galaxy Fold 2 si, cireasa de pe tort, este mult asteptatul Galaxy Note 20.

Desi evenimentul de lansare va putea fi urmarit doar online, interesul este sporit si de aparitia noului model Galaxy Fold 2, mai ieftin decat anteriorul si mai mare ca dimensiune. Totodata, speram ca s-au rezolvat problemele cu ecranul, care la lansare era destul de fragil si a impus retragerea tuturor modelelor in service pentru reparatii, din cauza mecanismului de inchidere care, fiind slab izolat, acumula praf in interior.

Aflat la mai putin de o saptamana distanta, cu siguranta vor mai aparea informatii despre aceste noi modele pana la data evenimentului.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook