Samsung urmeaza sa lanseze in aceasta luna viitoarea serie de smartphone-uri mid range care o sa aduca multe vanzari companiei. Este vorba despre modele Galaxy A72 si Galaxy A52 pentru care au fost “scapate” cateva imagini oficiale inainte de lansare pe site-ul Samsung din Emiratele Arabe.

Pe langa imaginile oficiale au fost prezentate si cateva date interesante, si anume: Samsung Galaxy A52 5G va avea un pret estimativ de 400 euro si va avea un ecran de 6.5 inch Super AMOLED cu o rata de improspatare a imaginii de 120Hz. Procesorul mentionat in specificatii este un Qualcomm Snapdragon 750G cu 8GB RAM si 128GB memorie de stocare si o baterie de 4500mAh.
Sistemul de camere de pe spate este format dintr-o camera principala de 64MP, una de 12MP pentru unghi foarte larg, una de 5MP pentru fotografiile macro unde avea generatia anterioara cele mai mari probleme si inca una de 5MP pe post de senzor de adancime.

Ca si conectivitate Samsung Galaxy A52 va suporta Bluetooth 5.0 cu NFC, retele Wireless 802.11ac si o surpriza placuta este incarcarea rapida la 25W. Samsung va livra viitoarele modele direct din cutie cu ultima versiune a sistemului de operare Android (11).

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook