Dupa ce a lansat deja Wireless Charger Duo, Samsung a ajuns la concluzia ca trebuie sa ofere suport complet clientilor sai astfel incat sa poata incarca trei dispozitive in acelasi timp. Astfel noul incarcator wireless pe care l-au lansat in cadrul evenimentului virtual “Life Unstoppable” va putea incarca pe langa smartphone + smartwatch si castile Samsung Galaxy Buds care suporta incarcare wireless Qi. Numele dispozitivului este Samsung Wireless Charger Trio si va fi disponibil in viitorul apropiat la un pret aproximativ de 99 de euro la nivel global.

Samsung nu a facut publice inca specificatiile tehnice, dar stim sigur ca va suporta standardul Qi si va fi suficient de mare incat sa incapa un Galaxy Note 20, smartwatch-ul Galaxy Watch 3 si castile Galaxy Buds Live.

Design-ul pad-ului de incarcare pare sa fie destul de simplist, dar cu un loc dedicat pentru smartwatch. Mufa de incarcare este USB -C, asa ca se va putea folosi si cablul primit in pachetul telefonului. Cum spuneam, inca nu avem date tehnice complete, dar se estimeaza ca incarcatorul va suporta o incarcare de 15W.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook