A mai ramas mai putin de o luna pana la lansarea oficiala lui Watch Series 6 de la Apple si deja circula zvonuri legate de dotarile noului smartwatch, iar ultimul dintre ele discuta, din pacate, despre lipsa unei posibilie functionalitati.

Analistul tech Komiya-kj a postat pe Twitter stirea ca Apple testeaza functia de monitorizare a tensiunii arteriale pe Watch Series 6, insa nu este prea exacta si s-ar putea sa fie exclusa la viitoarea lansare. Masurarea tensiunii arteriale a fost un subiect intens discutat in legatura cu noile smartwatch-uri Apple si sunt un potential clar in componenta lor, fiind deja disponibila pe Samsung Galaxy Watch 3 si Galaxy Watch Active 2.

Functionalitati cum sunt masurarea tensiunii arteriale si EKG-ul trebuie sa atinga un nivel inalt de acuratete inainte de a fi implementate la smartwatch-uri pentru a fi utile, in mod contrar rezultatele inexacte pot cauza stres si afecta starea de sanatate a utilizatorului fortandu-l sa caute ajutor medical. De aceea, Apple dorind sa depaseasca eforturile celor de la Samsung referitoare la aceste masuratori care indica starea de sanatate ar putea sa intarzie implementarea lor pana dupa lansarea oficiala.

Apple Watch Series 6 urmeaza sa fie lansat luna viitoare in 6 septembrie atunci cand compania americana isi va prezenta si ultima versiune a software-ului pentru smartwatch numai watchOS 7.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook