Virusul mortal Coronavirus din Wuhan a ucis deja 213 oameni in China si ar putea intarzia furnizarea de accesorii pentru cea mai noua seria de flagship-uri de la Samsung, seria Galaxy S20.

Potrivit site-ului MobileFun, acesta a primit mai multe email-uri de la o serie de furnizori care detaliaza intarzierile legate de accesorii, producand un mare disconfort pentru cumparatorii timpurii ai seriei S20 de a achizitiona huse, carcase, folii de protectie si alte accesorii specifice.

Cum majoritatea huselor si foliilor de protectie sunt fabricate in China, incluzand extrem de popularul partener al celor de la Samsung, in cauza Whitestone Dome, proprietarii de telefoane Galaxy S20 vor trebui sa astepte un timp mai indelungat pentru a dispune de accesoriile necesare.

Aditional, bunurile destinate pietelor din Europa vor trece printr-un control strict de verificare, iar lucrul acesta va dauna procesului de livrare pe o perioada mai lunga. Astfel, daca vei fi norocosul posesor al unui Galaxy S20, trebuie sa stii ca accesoriile pentru telefon iti vor ajunge mai tarziu.

Sursa poza: youtube.com/user/Saleemkane

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook