Dispusi mereu sa testam aplicatii, gadget-uri si sa raspundem pozitivi provocarilor, fara sa stam prea mult pe ganduri am spus Da provocarii Walking Month. Provocarea pentru echipa noastra de geeksi a fost dubla: testam bratara Fitness cu aplicatia noua si totodata ne testam limitele mersului pe jos.

Angrenati in dorinta de a face mai  multa miscare, ne-am setat bratarile si am dat start aplicatiei.

Cu multa incredere in noi, ne-am setat un target zilnic de 15000 de pasi, echivalentul a 12 km. La prima vedere, cei 15000 de pasi erau de-a dreptul un fleac, insa in unele zile s-a transformat intr-o misiune imposibila.

Ce am reusit sa schimbam intr-o luna de numarat pasi? Am inlocuit drumurile scurte cu masina, in plimbari relaxante pe jos; am reusit sa ne monitorizam activitatea fizica zilnic, somnul si uneori progresul; la job, am inceput sa avem mai multa activitate- unele cerinte, care puteau fi solicitate printr-un apel telefonic le-am rezolvat cu o scurta vizita in biroul colegilor; am facut mai multe vizite la supermarket sau plimbari agale prin parc.

Cu ce ne-am ales dupa o luna de Walking Month? Cu o competitie antrenanta intre geeksi, cu o constientizare a nivelului nostru de activitate fizica, cu multe iesiri doar de dragul de a ne atinge targetul si cu un playlist nou, pentru ca o mare parte dintre plimbari ne-au fost acompaniate de casti si multa muzica.

La final, ne-am dat seama ca putem strabate cativa km zilnic pe jos, fara un efort supraomenesc si mai ales, fara sa ne dam seama de asta.

Din punct de vedere al geeksilor, aplicatia a functionat fara prea multe bug-uri, iar bratarile Xiaomi si-au facut treaba. Cei de la Walking Month au lansat update-uri periodice si au oferit posibilitatea de a-ti edita eventualele neconcordante intre pasii inregistrati in aplicatia Walking Month si aplicatia bratarii MI FIT.

Per total, experienta Walking Month are un mare Da din partea noastra, a geeks-ilor. Am facut miscare si ne-am automotivat in scop caritabil. Walking Month a transformat pasiunea pentru miscare in combustibil pentru The Beard Mobile, singurul taxi comunitar pentru persoanele cu dizabilitati din Cluj-Napoca.

Echipa noastra The Phone Geeks a adunat in jur de 2.000.000 pasi in cele 30 zile. Noi, cei 4 geeksi am transformat provocarea Walking Month intr-un mini proiect de-al nostru. Prezenta feminina din echipa noastra a concurat cu inversunare, ca la finalul lunii sa fie liderul la numarul de pasi.

Am explorat nu doar lumea tehnologiei, cum obisnuim sa facem zilnic din spatele gadget-urilor nou aparute, ci am explorat si zone nu foarte vizitate, de dragul targetului. Am iesit mai mult si intalnirile dintre noi incepeau cu un rezumat al pasilor din ziua in curs si cu un posibil rezultat la finalul zilei. Sedintele le-am facut interactive si toate distantele ni le-am calculat in pasi.

Concluzionand, putem afirma ca suntem mandri sa fim geeksii care au participat la Walking Month si  ne vom antrena, incarca bateriile si vom retesta toate aplicatiile ca la anul sa repetam experienta mersului pe jos, mai buni si mai geeksi!

Azi, 19.10.17, dupa ora 18:00 cei de la Walking Month vor anunta castigatorii competitiei in cadrul evenimentului de inchidere oficiala a editiei de anul acesta. Cei care nu pot ajunge la eveniment vor putea verifica clasamentul pe site-ul oficial.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook